Misskokulum Bebeğim 6 buçuk aylık sebze ve yoğurt çorbasını pek sevmiyor un çorbası tarifi verebilecek olan var mi?
Sln1010 Misskokulum tam buğday ununu kavurun 1 kasik yeterli olacaktır daha sonra et veya tavuk suyu koyun ev yapımı o kaynasın bir kasede yoğurt ve yumurta sarısıyla terbiye yapın çorbanın içerisine koyun 1 diş sarımsak ekleyin tam bir şifa olur beğeninize
Mrs_Sunshine Misskokulum göz kararı yapıyorum ben. Yağı koyun tencereye azcık un koyun. Ünü yağa koyduğunuzda biraz cıvık bi kıvam olmalı. Un kokusu çıkınca renk alınca su koyun 😆
Dorukcummmmm Misskokulum bebegine yapacağın en büyük kötülük un ile bu yaşta tanıştırmak tavsiye etmiyorum o kadar sebze var
Deletedmom70 Misskokulum seker 1 yemek kasigi terayagi 1 yemek kasihi un kavur 1 bardak su kati olursa suyla ac🙄😂
Misskokulum Sln1010 Mrs_Sunshine tereyağında un kavurup üstüne 1 tatlı kaşığı da irmik ekledim azıcık peynir suyu em son su ekleyip kıvam almasını sağladım mis gibi oldu teşekkür ederim cevapladiginiz icin 🤗🌹
Sln1010 Mrs_Sunshine aman canım.iste onu yesin bunu yesin derken tavuk suyu işte 😁😁😁 ben yoğurtla yumurta da koyuyorum normalde yumurta yemediginicin çorbada yediriyorum
neyzen15 Patates ve havucu rendeleyip biraz zeytin yağı ve bşraz su ile haşla püşmeye yakın biraz tel şehriye koyup blenderden geçir havucu bir tık fazla tut sever bwnce daha tatlımsı çünkü havucun tadı