[silindi] Kızlar bebeğim 13 günlük 5 10 dk emip uykuya geçiyor hemen ve her yöntemi deniyorum ama uyanmıyor 2 3 saat de kaldırmasam kalkmıyor her emzirmede çiş kaka yapmış oluyor doymasa yapmaz sanirim sarılık mı diye düşündüm ama rengi sarı durmuyor sizin bebekleriniz kaç dk emiyor normal mı bu bilemedim 🤔
Yavuzalii [silindi] canım sarılık belirtisi o. Direk ölçtür Allah korusun değeri yüksekse müdahale edilsin
Yavuzalii [silindi] canım sarılık belirtisi o. Direk ölçtür Allah korusun değeri yüksekse müdahale edilsin
Eymeniko Canım bnim bebeğimde 10 günlük benimkide uyanmıyo sarılık var habire emziriyorum yetmediği yerde doktor mama ver dedi sen habire gördüğünden sana sarı gelmiyo ama her yeni doğanda olurmuş açlık ilerletirmiş bol bol emzir uyandır Canım
[silindi] Eymeniko elimden geldiğince emziriyorum ama çevremdekiler bebeği sürekli kucağımda görünce deli edecek laflar söylüyorlar ne yapacağımı şaşırdım psikolojimi alt-üst ettiler
[silindi] [bilinmeyen] Neler yapıyorum hepsini yaptım canım 5 10 dk dan fazla emmiyor inşallah sarılığı yoktur
Eymeniko Hiç dinleme çişini çok yapıyodui inş bir yandan Canım Çişle atılır sarılık inşallah değildir konuşarak sev oyna ayaklarını sık uyanır ☺️
[silindi] Eymeniko aynen çişini kalasını yapiyo maşallah inşallah iyi olur kaldırmak için neler yapıyoruz tik yok 😣
Eymeniko Konuşarak sev karnına falan masaj yap Canım rahatlat uyanır biliyorum uyandırmak çok zor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️