Ege 1 yaşını dolduran bebeğe ton balığı verilir mi arkadaşlar ? Ben vermedim ama verenleri duydum arada kaldığım konulardan biri de bu🤔
Esrasuleymanoglu Ege valla bizlerin bile tonbalığı yememesi lazım çünkü tonbalığının son kullanma tarihi çok uzun süreli,Kim bilir ne katlı maddesi var.Onun yerine taze balıklar yedirsek daha sağlıklı diye düşünüyorum canım.
Ege [bilinmeyen] balığı 8 aydan itibaren vermeye başladım doktorumuzun onayıyla. Ama ton balığı civa içeriği nedeniyle küçük bebeklere verilemeyebilir o konuyu araştırmak lazım yine de o yüzden kararsızım
Ege [bilinmeyen] muhtemelen civa bulunduğunu söyleyip tavsiye etmeyecektir ama sorunca yazarsan sevinirim ben de önümüzdeki hafta gidicem tahin fıstık ton balığı şimdilik aklımdakiler bunlar, eğer sormayı unutmazsam tabi😊
Ege [bilinmeyen] ben de emziriyorum 11 ayımız bitmek üzere sardalya deniz levreği deniz çuprası somon hepsini denedim sıkıntı olmadı biz alerjiden dolayı hem deri hem kan testi yaptırmıştık testlerde balık isimleri de vardı hepsi negatifti, ordan da rahattım tabi👍🏼