aysglerdenn 2.ay aşısı olanlar yan etkuleri oldumu bırı sol bırı sag olmak uzere ıkı tane oldu ama saat 11 gibi oldu ama saat 4"15. den berı aglıo canı yanıyormus gibi bas bas bagrıma bastırıp ayakt sallanarak susuo bıraktım uyanıo aglıyarak bole olan oldumu ?
deletedmom4842 aysglerdenn 3 tane olması lazım neden 2 tane oldu koldan da vuruluyor. Sonra mı vuracaklar?
busrasahinn aysglerdenn ateş düşürücü vermeni söylemediler mi canım bide 3 tane olması gerekiyo 1 kol 2 bacak
Glin89 aysglerdenn carpol ver canım agrısı vardır ateşi olmasa bile agrı yapar bi çay kaşıgı ver rahatlasın
aysglerdenn deletedmom4842 verem aşısını herkezım bebegıyle berbaer yapılıyormus gun belırleyıp hber edıcekler
aysglerdenn busrasahinn verem aşısını toplu yapıyorlarmısbır gün belırleyıp ateş düşürücüdwn bahsetmedı ateş yapmaz ama sen yınede bak dur dedi ebe
busrasahinn aysglerdenn o bacağına vurdugundan biri yakar ağrı yapar eve gider gitmez 1 çay kaşığı ateş düşürücü ver dedi bana ki öyle de oldu çok ağladı verdim bende senin bebişin de büyük ihtimalle ağrısı vardır
Merveedfn aysglerdenn bizde cuma günü olduk. Çok huzursuzlandı calpol verdim 1 çay kaşığı sonra rahatlayıp güzelce uyudu