melinaaa 28 günlük kızımın yüzünde böyle kızarıklıklar sivilce gibi şeyler çıktı geçen gün çilek yemiştim denemek amacıyla sizce alerji mi yaptı ? Kendi kendine geçer mi bişey olur mu yardımcı olur musunuz ? Bu kızarıklıklar kızımı rahatsız ediyor mu ? https://imgyukle.com/i/QZquYP
Egemre melinaaa alerji . Çilek tüketmeyin takip edin. Suan onu kasindirir nemlendirici kremi varsa nemlendirin
Azizeguney melinaaa Çilek alerjik şuan bebekler için sütünüzden geçmiştir çilek yemeyin. Birde isilik olabilir sıcaktan. İhtimaller çok.
mucizemmm_ melinaaa buyuk ihtimalle alerji canim cilek yeme alerjik besin bende bi kere salatalik yemistim alerji oldu iki tane burden iğne circular bebeğime geçmezsse doktorunla gorus
Yasminlina melinaaa canım. Oda ısısı nı düşür aşırı sıcaksa. Ane sutu ıcmedıgı halde bende de olmusgu. Dr oda sıcaklık ılık olsun dedı gecer
tgbmhr güvenilir bir markadan nemlendirici kullanmanızı tavsiye ederim alerjiye benziyor kücük noktacıklar değil ama kızarıklık egzama tarzı. alerjik bebek annesiyim bu arads bilgisiz değilim
Prensannesi17 tgbmhr https://imgyukle.com/i/QZq1PI Sizce bnm oğlum neden böyle 3 aylk 2 aydr böyle arada gidiyor geliyor azalıp copalıyor
Mermeral Bizim de olmuştu, geçti kendiliğinden. Fazla kalın giydirmeyin. Temiz tutun, banyodan sonra iyi kurulayın. Bir de nemlendirici losyon kullanın.
Egemre melinaaa alerjidir cilekten sonra aldiysaniz cilegi yemeyin nemlendirin . 1 hafta takip edin gecicek mi gecmezse sizin yediginiz farkli seylerde alerjik reaksiyon gösteriyo olabilir
tgbmhr melinaaa bepanthenin egzama için olanı var sensiderm ondan güvenle kullanabilirsiniz kasıntıda giderir
Egemre Prensannesi17 sizinkide atopik dermatit cok büyük ihtimal. Süt ve süt ürünleri alerjisi gibi duruyo bunları bi süre tüketmeyin. Öpmeyin yüzüne cok temas etmeyin
Semapekyilmaz Prensannesi17 süt ve süt ürünlerini 2 hafta diyetinizden çıkarın takip edin ve bol bol nemlendirin egzamaya dönmesin
tgbmhr Prensannesi17 sizinde alerji durumu var sanırım egzama ve kuruluk olmus mümkün oldugunca nemlendirin bioderma atoderm intensive baume çok iyi bu konuda bide bepanthol sensiderm 👍🏻 15 gün süt ürünleir ve yumurta yemeyin tsvuk eti ve kırmzı etide kesmeniz lazık sonra tek tek deneyin
Prensannesi17 Semapekyilmaz ckardm sütüm yetmiyor ona ragmen mama bile vermiyorum. Süt yoğurt peynir ayran Domates fln yemiyorum dana eti yaparmı 2 gğndr et yiyorum dün cikolata yeeim et başkada elma suyu meyvesuyu. Bgün baya arttı etten olurmı acaba
Queen19 melinaaa mustelanın nemlendırıcısını kullanabılırsın. Bırde mustelanın atopık nemlendırıcısı varmıs bu tarz egzamalar ıcın ıyı gelır. Benım bebegımde de oluyor bızım kullandıgımız krem cosmed atopıa dıye bır krem cok ıyı gelıyor.
tgbmhr Queen19 Mustela artık süt alerjisi bebekler için güvenilir değil avokado içeriğinden dolayı egzamayı dahads kötükestiriyor