Dhmi Arkadaşlar oğlum 3 aylık ve kundaklayinca daha rahat uykuya geçiyor kundak yapmayınca elleri rahat durmuyor uykuya daha zor geçiyor sizce kaç aya kadar kundak yapmak gerekiyor bi zararı olurmu?
tostosum Dhmi benim kızım da öyle sevmese bile çoğunlukla daha rahat uyuyor, 2 buçuk aylık. Yarım kundağı doktorlar da öneriyor yani sadece kolları sarıp bacakların serbest kalması
Hayalm Dhmi ya benim kıızm da 3 ay 17 günlük kunadaklıyorum yoksa mümkünatı yok elleriyle kendini uynadırıyo ve ıkı dk içinde kalkıyor o yüzden kunadaklıyorum
Mom0363 Çok sıkı yapmadığınız sürece Hiçbir zararı yok. Aksine, bebekler daha huzurlu oluyor. Diğer türlü elleri ile kendilerini uyandırıyorlar. Ben 3 çocuğumu da kundakla büyüttüm. 5 ay kadar kundakladım. Sonrasında kendisi istemedi.
morsevenfilolog Dhmi 4 aylık olduğu gün bıraktım ufaktan dönmeye başladığı için. Hareketlenmeye başlayınca ellerini çıkarmak için çabalarken kendini uyandırırdı hep. O yüzden erkenden bıraktım. Uyku tulumuyla uyuyor 4 aydan bu yana.
Azizeguney Dhmi Zararı yok canım. Benim kızım 6 aylık. Sadece kolları bağlı kalıyor ama kundak değil bizimki fular gibi bişey. Kollarını donuna sokuyorum çıkarmasın diye hafifce bağlıyorum. Ne zaman uyanırsa o o zaman kollarını çıkartabiliyor.