Banum Kizlar merhaba. Bugun oglumla sukurler olsun kirkimiz cikti☺️ Ama sabahtan gaz sebebiyle cok agladik. Doktor sab simplex verdi. 10 damla, gunde 3-4 kez. Kullanan varmi? Neler yazabilirsiniz bana?
Kaanalp12 Banum canım benim babam eczacı babam da doktorum da aynı ilacı tavsiye etti biz 30 günlükten bugüne kadar kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık güvenilir bir ilaçmış memnunuz ☺️ Şu an 4 ay içindeyiz hiç kafana takma için rahat olsun ☺️
Balannesi Banum En etkili gaz damlası oğlum onla rahatlar uyurdu 😊 Ne zor günler bilirim hepsi geçiyor❤️
Hvvhzl Banum biz de onu kullandık canım çok iyi geldi bize. Hatta bı süre sonra kendiliğinden rahatça gazını çıkarmaya başladı
Glin89 Banum bende işe yaramadı hatta doktorum günde 6 defa 15 damla ver dedi ama hiç yaramadı nurse harveys ii geldi
Banum Kaanalp12 bende bugun daha ilk defa verdim. Banyoda yapti bugun simdi sukurler olsun uyuyor 🙏🏻🙏🏻 Kullanmaya devam o zaman
Banum Balannesi insallah bizimkide gececek. Gazsiz bebekmi olur diyorum ama sen gel o ani bana sor. O agliyor ben agliyorum. Allah saglik versin hepsine gaz sancisi bu gelip gececek 🙏🏻🙏🏻
Pamuksekerinannesi Bizde de gaz sorunu vardı 15 günlük olduktan sonra başladı neler neler denedim zeytin yağı bile verdim sab aldık ilk olarak günde 4 defa 8 damla fakat bi ise yaramadı hep masaj ayak hareketleri sonra metsil aldım bir hafta sonra metsil biraz rahatlattı ama ara ara giriyordu gaz sancısı ve çığlık çığlığa oluyordu simdi Hindistan cevizi yağı veriyorum yarim cay kaşığı her emzirmeden sonra Sudan çok iyiyiz masallah Benin annemde bana verirmiş aklınızda bulunsun 🥰
Banum Pamuksekerinannesi kimyonu duydum ama cesaret edemedim vermeye ama hindistan cevizini duymamistim. Aklimda olsun. Sagolunnn
Kaanalp12 Banum ahahah kesinlikle ve tıkır tıkır gazlarını çıkarsın miniklerimiz uyusunlar büyüsünler Mus mutlu olsunlar hep ☺️❤️
Pamuksekerinannesi Banum Banum bende başta hayır dedim ama ağladıkça vermem gerektiğini düşündüm simdi çok rahatız yanı gaz sorunu denene denene çözülen bisey
annecrn Banum iki aylik oglum. 1,5 aydir kullaniyoruz gunde uc kez dedi doktor beslenme sonrasi sabah ogle aksammolarak ver dedi. Cok cok memnunuz uykusu rahat oluyor