Kbrakrtlsipk Normal Doğum yapıp ilk adetini yakın zamanda gören var mı (3 hafta sonra gibi). Okuduğum kadarıyla düzenli emziren anneler salgılanan hormonların etkisiyle regl olması geçikiyormuş. Bu durumu yaşayan var mı ?
08oyku07 Kbrakrtlsipk doğumdan sonra kanamam 20 gün sürdü 40 çıktıktan 1 hafta sonra regli oldum ve daha sonra 4 ay geçtikten sonra oldum ve şuan haşa düzensiz oluyorum ya çok erken yada çok geç. Doktorumla konuştum bu durumu emziren annelerde 1 sene düzensizlik olması çok normalmiş
MuhammedAmine Kbrakrtlsipk kırkım çıkmadan 30. Gün regl oldum . Sezaryen Doğum yaptım . Bu tamamen vücutla alakalı ne Doğum şekliyle ne de emzirme ile ilgisi var
Mom987 Vctry17 Ben kontrol için gittiğimde doktorum regl olmuşsun dedi yani muayene esnasında gördü yumurtalık atılmış falan dedi ben demeden bildi.
Kbrakrtlsipk Mom987 aynen bende 18 gün üzerine oldum hep şey diye okudum emziren anneler adet olmaz falan 😅 sorayım dedim demek ki kişiden kişiye değişiyor
Kubra_2019 Kbrakrtlsipk 05.10.2019 da doğum yaptım bebegin 6,5 aylik ben daha regl olmadım, süt koruyor diye halk deyimi vardır aynı durumdayım. Ben daha adet olmadım
Zynp24 1 yaşına girecek kızım ben de hala olmadım sezeryan doğum yaptım emziriyorum hala.. 1 sene olmayabilirsin demişti..