Mrvli Arkadaşlar oğlum henüz 20 günlük ama farkediyorum ki uyku esnasında bazen korkuyor gibi hareketleri var böyle sıçrıyor mesela bu durum normal mi böyle bi şey yaşayan var mı yardımcı olun lütfen 😞
Ozgebrar2019 Mrvli Her bebek ilk zamanlar yapar moro refleksi ismide 😊 Benim kızım 5 aylık hala ara ara yapar öyle normal yani 🤗
Esraarass Mrvli evet çok normal. Yarım kundak yapmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde kendini uyandırmaz da hem.
Sltan45_a Mrvli benimki de yapıyordu normal her bebekte görülür.saglıklı bir refleks yani korkma. Geçiyor zamanla. Bişey oluyor deyip bebegi korkutma en cokta kendini 🙂
Mrvli Ozgebrar2019 ya çok teşekkür ederim😊 o kadar korktum ki bir de netten baktıkça daha da kötü şeyler okudum Allah korusun inşallah geçmesini bekleyeceğiz o halde
Deletedmom136 Yavaş yavaş alışıyor tabi eline koluna artık anne karnında değil, 3 aya kadar kendini anne karnında sanıyor zaten yalnız ben hiç kundak yapmadım zamanla alışıyor
Mrvli Deletedmom136 evet zamanla düzene girecek sanırım ilk Bebek olunca bi de tecrübesizlik insan her şeye bir anlam yüklüyor gereksiz korkuyor
Sltan45_a Mrvli sen yaşıycan geçecek. Çünkü aynı şeyleri bizde yaşadık emin ol tecrübesizlikten oluyor. Sakin ol endişe etme her süreç her an çok degerli ve keyifli. Saglıkla büyüt evladını