Prenses_annesiiiii Bibebe 😂😂😂 aynı durum bizdeki de 😂😂 hediye almadgmı düşündükçe tapuya bak dio bide gırgırına😂😂😂
K1996 sevgi91 kare taş almıştı doğum yaptığımdan sonra eşimi ilk gördüğümdede çiçekle gelmişti oğlumada bebekli hediyelik yaptırmıştı
balkizimbebegim sevgi91 20gün sonra benim doğum günüm geliyodu ikisini birleştirip 5taş aldı ama almasaydıda önemli değildi varlığı yeter eşimin 😍
Kbrbydk sevgi91 hiçbir şey. Yüzüne karşı söylememe rağmen😬 durumlarin el vermeyecegini zaten biliyordum ama gebelik şekeri yuzunden tatlıya pastaya hasrettim reyhandan pasta istemiştim onu da unutmuş 😔 hala sözü var😬
1alpercocuk sevgi91 kilitli bileziklerden almış bileklik tarzı gibi şu çelik bilekliklerin altın olanından sağolsun hiç beklemiyordum çünkü doğumum çok kötüydü aklıma dahi gelmedi ölcem sandığım için😣😄
sumeyyez sevgi91 Doğum odasına bi çiçek bile almadı pislik ilk haftalar bana karşı çok iyiydi ama yine aynı odun yani
Sldalpy sevgi91 araba aldı işe gidip gelmem için Doğum hediyesi niyetine dedi 4 ay kullandım sattik üzerinede bi miktar Kredi çekip ev kredisine girdik