Gurbanova Anlamiyorum ya neden surekli yazdimiz başliklari deyiştirip kendi istedikleri gibi yaziyolar? BEN OYLE YAZMAK ISTEMIŞIM KIMIN HAKKI VAR DEYIŞMEYE ? kac kere oldu bu . Ve başkalarinin postunda da goruyorum yetkisi olanlar başlik deyiştiriyo. Eğer uygunsuz bişey kullandiysam deyişin ama bu nedir ya. @adm lutfen her isteyen girip yaziyi deyişmesin
Misskokulum Gurbanova kuzum eger konunun içeriğini başlıkta belirtmediysen genelde ekleme yapıyorlar veya yanlış etiket kullandığında etiketi değiştiriyorlar ki bilgisi olanlar daha rahat görsün ve cevap versin
prensannesi355 Gurbanova birde normal bir şey yazyrm mesela veya danismak için post acyrm o siliniyor amaç ne anlamyrm
Gurbanova Yok eyer bu surekli boyle devam edecekse bi daha bişey yazmiyayim. Sizler istediginiz gibi yazin
Deletedmom414 Bazilarida sacma sapan basliklar atiyor ama. Kosun! buraya bakin! ne olur yardim edin! Boyle olmaz açıklayıcı yazilmasi lazim
Gurbanova Misskokulum bilmiyorum benim icin yanliş bisey sonucta burasi fikir edinme yeri vebenle birlikte coğuna yardimi dokunmuşdur. Her kes istedigini yazmakta ozgur. Benim hic oyle sacma sapan başligimda olmadi. Yanlis hareketimde olmadi
NaimeYilmaz Başlık içeriğini yansıtmalı. Acil, yardım, bakar mısınız vb. başlıkları değiştiriyoruz. Böylece annelerimiz post hakkında fikir sahibi oluyor ve tercih ederse posta giriş yapıp yorumunu paylaşıyor.💐
Tubavttr NaimeYilmaz benim kaka ve kan ilacıyla ilgili bir postumun başlığını da modaratörününz kafasına göre soru sorup değiştirmiş ben öyle sormak isteseydim öyle yazardım farklı şekildede can sıkıntısından karışıyorlar heralde
Semihaa NaimeYilmaz Benim rota aşısıyla ilgili olan başlığımda değiştirildi halbuki ikisi de aynı anlama çıkıyor ve bu gerçekten çok sinir bozucu
Misskokulum Gurbanova tatlım hakaretle vs alakası yok ki açtığın bi posta baktım lütfen bakar misiniz yazmışsın spiralle ilgili bir konu başlıkta spiral sonrası kanama vs yaz ki konu hakkında fikri olan başlığı görüp yardımcı olabilsin senle alakası yok yanı basligi değiştirmelerinin 😘
NaimeYilmaz prensannesi355 13 postunuzun hiç biri silinmemiş. Bunu demek istiyor olabilirsiniz. 👇 https://forum.mutlubebekleriz.com/d/192836-yorumum-silindi-olarak-g-r-l-yor
Gurbanova Şimdide naimekovanci taaa ne zaman yazdigim postun başligi deyişirdi vallaha ben sizden bisey anlamadim
Gurbanova Misskokulum demekki ben başlikta spiral yazmak istememişimdir. Zaten etiketde saglik diye belirttim sonucta.
Gurbanova NaimeYilmaz mesela siz kasimin 19unda yazdigim postun başligini deyiştirmişsinizm sebep ne? Zaten unutulmus gitmis kimse de gormuyo. Illa isim deyiştirceniz diye hangi zamana gidiyosunuz
prensannesi355 NaimeYilmaz sadece postlar değil bir çok yaptgm yorumlarda da habire silindi silindi diye görüyorum hepsi mi yükleme hatası
Misskokulum Gurbanova sağlığın da ayrı ayrı konusu var ama degil mi? Neyse canm ne diyim o da onların işi ama