elifzeze Merhaba kızlar doktorumuz bize biogaia damla önerdi kullanıp faydasını gören/görmeyen arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var 😘💕
NaimeYilmaz elifzeze İnan bu bebekten bebege cok degısen birsey bio bızde tek basına fayda etmedı kımısı cok memnun sende denemeden bilemezsn
Emine55 elifzeze canım benimki 34 günlük 10. Gündem beri kullanıyorum düzenli kullanım önemli ama bence tek başına değil çünkü biogaia kaka yapması için destekleyici gaz için pek değil gaz için mi damla daha kullanabilirsin yada bn Rezene veriyorum aralarda oda iyi geliyor ama düzenli kullanımda 10-15 gün sonra etki ediyor:)
Emine55 elifzeze kaka içinse kullan ama o etki edene kadar zeytinyağı da içire bilirsin oda rahatlatır 10-15 günü buluyor etki etmesi damlanın:)
Ahmedinannesi elifzeze faydasını gördüğümüzü düşünüyorum,bağırsakların gelişimi için faydalı ve gaz önleyici bir ilaç.🤗ama yanında sab siplex de kullanıyoruz günde 3 sefer,tamamen gazı geçirmesede ikisi sayesinde biraz rahatladı diyebilirim..
Miniminianne elifzeze bir aylıktan bu yana kullanıyoruz belli saatte verdim ve o olmasa ne yapardık bilmiyorum çok faydasını gördük biz oğlumda. Ancak en az 10 günlük düzenli kullanımda faydasını gösteriyor
Prensesannesiii elifzeze malesef bizde işe yaramadığı gibi sürekli kusturdu kızımı ve kilo alımı azaldı o yüzden 10 gün sora kestim su an normale dmndü ama sap sşmlexle beraber kullanıyordum o zaman çok etki ediyormuş yibede etmedi bio yu bıraktım artıj