Deletedmom009 Bebeğim 1 ay 22 günlük 1 haftaya yakındır surekli emme istegi gunduzleri hic uyumama ve 12 saat uyumama, hep kucakta durmak istiyor kucakta da ağlıyor surekli memede emmek istiyor her agladiginda agzina veriyorum bende en son yorgunluktan gece uyuyor acikinca da kendisi kalkiyor surekli hic durmadan eli agzinda ne oluyor anlamiyorum?
Masalim Deletedmom009 canim elini emmesi normal her bebek yapiyo zamanla elini emme aliskankigi gidiyo ve bi defa herseyi agzina goturmeye basliyo biri bitiyo biri basliyo 😀
Bebegimm Elini tanıdığı için emiyor sonra ayaklarına geçicek onları emecek 🙈🙈 eğer uyuttuğunda hemen uyanıyorsa kundaklamanı öneririm birde onu biraz yor gündüzleri hem gelişimi içinde yarar kol ve bacak egzersizleri var onları yapabilirsin yorulsun biraz yumurcak hep yan gelip yatıyorlar 😁 masajda işe yarayabilir
Deletedmom009 Bebegimm evet elimden geldiğince yapiyorum da elini surekli emince bende ac zannediyorum 🤨🙄
Masalim Deletedmom009 yok canim butun anneler oyle sanirim ama bebeklerin hepsi ayni hergun farkli biseyini goruyosun daha yeni zamanla alisirsin ac olsa aglar durmaz😀😀