Sineemmm2 Habibeaselkeser 2 ay 12 gün oldu doğum yapalı benimde hala olmadım adet canım ama normalmiş doktorum öyle dedi
Sevgilimmm Habibeaselkeser 69 gün önce doğum yaptım şu an 2. Adetimi oluyorum. Kişiden kişiye değişiyor
Yagmurbusra Ben Doğum yaptıktan ve 40 kum çıktıktan 1 hafta kadar sonra oldum. Ama duydugum kadarıyla 9 10 ay boyunca olmayanlarda varmış hatta sütü koruyor diye bir laf da var ama illa da cok kafana takılıyor Doğum dokturana bir danış kuzum
Nilmila Yagmurbusra malesf ki o süt koruma durumu tamamen hikaye cnm sakın ona inanarak korunmamazlk yapmayın
Zehra1116 Ben de doğum yapalı 2 ay 18 gün oldu adet olmadım bekliyorum bakalım. Duyduğum kadarıyla normalmiş bu durum.
Rabia_38_01 Bende ucuncu ayda oldum yeni iki gündür olmak mi iyi acaba olmamak mi sütüm etkilenir diye de korkuyorum
Rabia_38_01 Habibeaselkeser belirti var mi bel agrisi gogus agrisi karin agrisi fln bende iki bucuk aylikken basladi belirtiler uc ayligm suan oldum
Esmaikra2019 @Habibeaselkeser Merhaba canım benim kızım 8 aylıkken adet oldum bazılarının 1 yılı bile buluyo endişelenmene gerek yok :)
Ahseninannesii @Habibeaselkeser 7. Ayımda adet olmuştum ben 1 yıla kadar normal diyorlar 1 yılı gecerse bi doktora görünürsün Canım sıkıntı etme ☺️
Ikrasu__ Habibeaselkeser dogumdan sonra 12 ay eger kı emzırıyosan olmaman normal ama 13 aydan ıtıbaren sıkıntı doktora gozukmen gerek 10 aylıkken oldum ben suan ıkıncı aya gırdım tık yok ama azda olsa emzırıyprum hala hormonsal bıraz sutü yapan hormal adet olma hormonunu baskılıyor bundan dolayı daha yenısın sıkıntı yapma