Ebruylmz Merhaba kizlar 26 günlük bir bebeğim var ve bebeğimin yüzünde kırmızı sivilceye benzer noktalar çıkıyor her gün akşama kadar geçmiş oluyor sabah tekrar çıkıyor sizde de buna benzer şeyler var mı varsa doktora gittiniz mi ? Ben kendi kendime benim yediklerimden mi acaba diyorum ama yumurta süt peynir tüketimiki kestim hala çıkmaya devam ediyor alerji olabilir mi sizce ?
Esiladuru Ebruylmz aynisi benim kizimda da var doktora goturdum doktor normal cikmasi dedi mustela nin sampuani ve losyonunu yazdi kullaniyoruz ayrica gul suyu ile hergun siliyorum yuzunu geciyo geri cikiyor
ikos58 Ebruylmz 3 aydır var bu durum. Sıcaktan yada kuruluktan oluyormus bır cozum cok da uretmedıler. Bepanten sensıderm kullanyrm gunde 2 kez. Sık sık ılık suyla pamukla sılıyorum. Nemlı tutmak gerekmıs
ikos58 Ebruylmz dogalgaz ama evımı guney cephe ve cok gunes alıyor pencerelerı acıp havalandırsam da doktor 24 olsun dıyor 28n altına hıc dusuremedım
Esiladuru Ebruylmz valla bilmiyorum cnm aciyormu ama gecici birsey cok sicakladiginda da oluyor yuzundeki noktalar