kizlar gecen hafta cocuk doktoruna gittik amaç kalça ultrasonumuzu cektirmekte cok sukur ki hallettik onuda saglik ocağından da sakin biyerde neyse doktor linex bakso bagirsak düzenleyici damla damlayı günde 1 defa 6 damla damlat dedi neyse oglum her gün bezinde kakası olurdu gun boyu kaka yapardı (ki bu her cişle gaz cikartmayla gelen kakalar yuzunden poposuda surekli kizarikti )neredeyse her bezde suan 2 gun oldu vereli damlayi dün yapti oglen kaka 58 günlugz yani 2 aylik olucaz simdi bu probiyotik düzenleyecek mi daha iyi bi duzene mi girecek vermeye devam edeyim mi bana anlatırmısınız doktor aradim duzene girecek aguline durumda verdi gaz damlası onuda dün aldim eczaneden bitkisel biseymis dun verdik diğer gecen günlere nazaran aksam gelen on ile gece 1 arası ki kolik huzursuzlugumuz sakin gecti (diger günlere nazaran ama yine vardi)neyse simdi bu linex bakso ile ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim. Doktoru aradim hem şurubu hem linex bandoyu verdiğinde duzene girecek linex bakso hem ishali hem kabızlığı önler dedi istersen verme istersen ver ya da gun aşırı ver bi gün ver bi gün verne dedi sevemedim doktoru. boyle probiyotik kullanıp kaka düzenleriniz ne durumdan ne duruma geldi bir de ne kadar zaman kullanacağız bu probiyotigi