Sedaaa1 Merhaba kızlar 6 günlük bebeğimi sarılık sebebiyle hastaneye yatırdılar benide almadılar virüsten dolayı😭😭 sarılık değeri 21 miş tam sınırdaymış ne kadar kalır sizce bu değerle😩
prensannesi355 Sedaaa1 çok geçmiş olsun bir bilgim yok post üste kalsn bilgisi olan bir fikir verir insallah
Cmre_22 Sedaaa1 canim iki gunde iner insallah degerleri fototerapi ile benim kizim 18 ile bi gece de 11 e dusmustu degeri
Beyazcukuleta Sedaaa1 korkma canım bizimde 21 di 2 gece yattık helak ettim ağlaya ağlaya kendimi gerek yokmuş sarılık çoğu bebek oluyor düzenli beslenmeyle geçer stres yapma sütün kaçmasın 👍
Alpis-20 Sedaaa1 bizde 24 le yattık 9 a düştü çıktık tekrar yükseldi azar azar ama bı daha yatmadı 20.günden sonra tehlikesi geçiyo korkmayın
Ensarmom Sedaaa1 sedacım benim oğlanda 21 le yattı iki günde cıktı birinci gün tünelde yattı ikinci gün normal fototerapi aldı 8 le taburcu oldk bizm yeni geçti uzayan sarılıkmş korkma canm geçer. Biraz sabır istyr bu arada sen sedavesusammısn 😊
Ensarmom Sedaaa1 yattıgı iyi canm çünkü sarılık hasar açıyor ilerledkçe ışık alması iyi gelck ona bana doktr sende bu arada dinlen bol bol süt sağ demişti öyle yap modunu yükselt sütüne ihtycı var bnde happymomda ecrinveselimdim pursklrdan 😍😘
Cansu-24 Sedaaa1 hiç merak etme bizim daha yüksekti 2 gün tam kalmadı nasıl kötü olmuştuk eşimle iyi olsunlarda 🙏
Meryem02 Sedaaa1 benim bebegim 18 ile yatti sabahina cikti cok sukur yanimda bi bebekte 25 ile yatmisti oda sabah cikti . Korkma canim kisa surede cikar insallah . 2 saatte bir emzirmek icin cagirdilar beni .
Meryem02 Ensarmom insallah sagilikli bi sekilde cikar . Yuce rabbim bi daha aynı seyi yasatmasin . Evlatlarımız ile bizi sinamasin .. . Allah korusun yavrularımızı 🤲