Aleynacebi Merhaba anneler bebeğim 3 aylık olucak kakasını 3 günden beri yapmıyor ama gaz çıkarıyor rahatsız olmuyor yani yapmıyor diye ama ben yine endişeleniyorum önceden günde 2,3 kez yapardı şimdi tık yok gazıda olmuyor yani anlayamadım
Cigdemino Aleynacebi bizimki de 3 aylık olunca 3,5 gün-de bir yapmaya başladı🤷♀️ doktora sorduk normal dedi ama kuzum 3 Günden sonra bi ıkınmaya başlıyor sanki huzursuz oluyor gibi geliyor bana ben de o yüzden zeytinyağı ve kulak kanunuyla biraz destekliyorum bazen. Bu arafa bizimki de sadece anne sütü aliyor. Önemli olan yaptığında kivamiymis. Ama iste insan ister istemez endişeleniyor anlıyorum seni😔
ozlmksknn Aleynacebi her gün kakasını yapana kadar bir çay kaşığı zeytin yağı verebilirsiniz ben öyle yaptım bizimde 1 hafta kakasını yapmamıştı
1syzi Benim bebeğim de 4 ay 14 günlük 3 gündür yapmıyor kakasını bizde sadece anne sütü alıyoruz amam gazını çıkarıyor kendiisi 3 gündür heyecanla kaka bekliyoruz
Tbsnr Benim bebegimde 3 aylık 5 gunde bir yapıyor kakasını dün doktor randevumuzda sordum sabah aksam 2 cay kaşığı zeytinyağı ver dedi bir aya duzelmezse tedavi başlarız dedi
Cerenbbb Valla benim bebeğim 11 aylık ve 3. Ayından beri haftada bir kaka yapar Biz ilk başlarda çok tedirgin olmuştuk ama onun bünyesi bu şekilde ne yapalım Çok şükür iri bir bebek kilo alımı da gayet yerinde Kakası yeşil veya sümüksü yapıda değilse sorun etmeyin bence akışına bırakın ☺️
ozlmksknn Aleynacebi hayır hiçbir zararı olmaz saf zeytinyağının fazla vermediğiniz sürece. Sadece günde 1 çay kaşığı yeterlidir