Fatmanaz4545 Ezelduha0919 sabah erken uyandır canim gündüz çok uyutma , benim kizimda sabah 5 lere kadar uyumazdi. Dün ilk defa sabah 7 de uyandirdim ve gün icinde az uyuttum akşam 8 de uyudu kaldi simdi emzirdim hala uyuyor. Mutlaka dene ben cok faydasini gordum
Deletedmom72 Ezelduha0919 Uyumuştu ne güzel uyandı. Emzirdim gazını çıkardım altını değiştirdim uyumuyor delircem. Ayagimda salliyorum bana misn demiyoe yaa
simgesavas Ezelduha0919 benimki atesli. Kaninda enfeksiyon cikti. Atesi yukseldi yine. Fitil verdim. Simdi emiyo. Yavas yavas dusuyor ates. Uyuyacağız inşallah.
Asya39 Deletedmom72 belki sallanmak istemiyordur bide biz uyusun die sitreese girince onlar da inatlaşıyor atak dönemi veya diş dönemimde değilse uyur inşallah
angelicsmile Ayakta sallayanlar klübü desenize bende sizdenim. Bir gaz sancısı bir huzursuzluk mahvetti beni
Deletedmom72 Asya39 Stres değil de ne bileyim. Gece uykusu tatli oluyor. Aslinda emdikten sonra uyuyor da ben gazi çıksın diye aliyorun kucagima. Uyusun diye birakinca da kusuyor bu sefer.
Asya39 Deletedmom72 Allah yardımcın olsun kaç aylık daha küçük sanırım ben 4 aydan sonra gazını çıkarmayı bırakmıştım gazını alırken kendini geriye doğru itip uyumak istiyor du çünkü uykusu bozulunca da ağlıyor du
Asya39 Deletedmom72 kusma hiç yaşamadım Allah’a şükür fazla emdiği içinmi oluyor acaba benim kızıda hep hıçkırık tutardı ilk zamanlar zor ama geçiyor bi şekilde şimdi 14 aylık olduk Allah sağlık versin evlatlarımıza annelik zor ve çok kutsal anne olunca anlıyor insan