Mom0870 Çok değil ama kuruyor sanki kulak arkaları ve azıcık deri atıyor neden olur? Gaz sorunumuz da bitmedi süt alerjisi olsa bu saatten sonra ortaya çıkar mı? 4 ay 20 günlük bebeğim Doktora da gidemiyoruz malum
Esma12 Mom0870 benim bebegimin de cildi çok kuru o yüzden kulak arkalarında kasinda hep soyulma var kafasında bile konak var
Other Mom0870 aynı sorun bizde de var canım sürekli nemli tut kuruluk artmasın nemlendirici krem sür.ben coresatin kullanıyorum kuruluk kabuklanma geçti kizarikligimiz var biraz
Mom0870 Esma12 yok malesef şimdi de uyuyor odamız karanlık 😏 ama zaten belli belirsiz canım elime geliyor daha çok bazen kuru deri
Esma12 Mom0870 bizimde çenesinin yanları hafif deri kalkıyor perşembe götürecektim sokağa çıkma yasağı geld
Other Mom0870 bebe yagida olur zeytinyag kullancaksan da asitik ozelligi oldugu icin onu isitip sogutman lazim o şekilde kullan yani. Boyle bi rahatsizligi olsun olmasin bebeklere Banyo yaptırınca kulak arkasını kurulamakta gerekiyormus ben hiç dikkat etmemiştim bilmediğimden