Esraogey Bebeğim zayıf biraz bayanlar bugün sütümün miktarını anlayabilmek için dedim üçer saat arayla üç kez sağdım her birinde 60 cc çıktı bebeğim 11 aylık çok az geldi bana demek ki sütüm yetmiyormuş az önce emzirdim uyudu arkasından biraz mama vereyim dedim 90 cc verdim içti hala aranıyordu 60 cc daha yaptım onu da içti bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım
Nuurrr Esraogey valla emzirme danışmanlarının, ebelerin falan hep söylediği sütünüzü sağınca çıkan miktar sizi yanıltmasın, bebeğiniz emerken daha fazlasını kanallardan aşağı indiriyor diyorlar 🤷🏼♀️ sağma işi biraz yanıltıcı oluyormuş yani
gezentianne Esraogey Bebeğiniz 11 aylık kaç kg? 60 cl değildir o bebek emerken 80-90 dır bence. Ama yine de az gibi
Betbett Esraogey canım aslında sağacagin zaman yada emzirmeden önce ben şişeye yada sıcak su torbasına sıcak su koyuyorum göğüs ve koltuk altına bırak resmen eritiyor ve süt çok güzel bı şekilde geliyo bu şekilde sürekli yap ve emzir gittikçe sütünde artacak Allah’ım izniyle benimde azdı hem yiyeceklere biraz dikkat edip yiyorum hemde böyle yapıyorum iyi geliyor hatta bazen kendi kendine akıyor gittikçe artma oluyo sendede öyle olacak inşallah
Esraogey Nuurrr en güçlü kısmıyla sağıyorum doğrudur belki ama ne kadar fazla çıkabilir ki bir tanesinden 30 cc gelse çocuk emince de olsa olsa 40 cc falan olur herhalde 🙁 bunu daha önce deneyip bakmadığıma pişmanım
Dnzkcmz96 Esraogey daha iki günlük kuzum. Bugün sağdım ilk defa. 30 ml geldi ama benim üzüntüdn az geldi sanırım. Cocugumu bugün yoğun bakıma bıraktım 7 gün göremiycem enfeksiyondan dolayı. Üzüntüden az geliyor. Kalıcı olur diye bende tavsiye arıyorum artsın diye 😪
Esraogey Dnzkcmz96 oyy geçmiş olsun en koşa zamanda çıkar inşallah benim eltim de 13 gün önce doğum yaptı onun da bebeği yoğun balımda kaldı bir hafta sonra çıkardılar çok şükür onun Hiç gelmedi sağarken bebek biraz emince gelmeye başlamış azmış ama çoğalır inşallah yoğun bakımda muhtemelen mama veriyorlardır rica edin biberonla vermesinler sizi ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum ama biberona alışıp annenin göğsünü almıyorlar öyle oldu eltimde çocuk ilk geldiği gece açlıktan sabaha kadar ağlamış almamış memeyi en sonunda gidip mama almışlar söyleyin kaşıkla veya şırıngayla versinler normalde bu konuda herkesi uyarıyorlar ama kendileri birden çok benekle ilgilendikleri için kolay olsun diye belki biberonla veriyor olabilirler bilmiyorum
Esraogey Dnzkcmz96 yoğun bakımda yatıyor olmasını kafanıza takmayın sağlığı yerinde olsun hayırlısıyla sağsalim çıksın da varsın mama yesin süt olmayıversin bir hafta sonra çıkar sağlıklı bir şekilde hiç üzülmeyin kafanıza takmayın daha geçen hafta yaşadık aynı şeyi
Ozgemrem46 Dnzkcmz96 selam kuşum sana tavsiyem allah yardımcın olsun ananaslı Malta’na bul veiç sokta vardı en son
Esraogey gezentianne 9 kg evet az 80 90 olsa bile az iki gögüs için bir de ben emzirdiği zaman tek gögüs emziriyordum sonraki emzirmede diğerini emziriyordum çocuğum 60 dan da az emiyor yani bazen çok dolu oluyor bebeğim emerken fışkırıyor xçbazen de böyle bomboş oluyor 🙁
Kuzuannesi Esraogey haa birde bu galactago damla flan var onlarin icindeki bifkileri buldum Hayit otu Rezene Hibiskus Isirgan otu aldim mine cicegide alabilirsin. Karistir bublri sabah aksam ic sutun artsin
Esraogey Kuzuannesi şu yasak bitsin de eşime aldırayım onu da deneyim iyi gelirse içerim damlanın kendisini niye almadınız doğal olsun istediğiniz için mi
nursocum Esraogey bestlak damla kullan şerbetli tatlılar ve yulaf benim sütümü arttırır bende öyle düşünmüştüm kendi kendime mamaya başladım çocuğum mahvoldu. Yanlış yaptım şimdi mamayı bıraktım eğer bezini kirletiyorsa doyuyor denektir aç bebek bez kirletmez ve 11 aylık olmuşsun ek gıda verebilirsin
Esraogey nursocum ne açıdan mahvoldu ? Ek gıda veriyorum ama bazen oluyor ne versem yiyor bazen oluyor gün içerisinde hiç bir şey yediremiyorum
0503 Esraogey benimde öle emiyor uyuya kalıyor bende sağdım 30 40 arası çıkıyo düzenli sağma yapamadım ama 3 4 kez sağdım bebeğim 48 günlük mama ne kadar versem alıyor
Serenaybebek Esraogey sağım işlemi yanıltıyor. Kızım 5 aylık 9 buçuk kilo daha 2 saat önce sagdim 70 ml çıktı.