dilarafurat Merhabalar kızım 8.aya girdi halen ek gıda yemiyor verdiğim zaman ağlıyor .zorlada vermek istemiyorum😢lütfen yardımcı olun ne yapabilirim(bu arada emziriyorum)
Esraarass dilarafurat benimde oğlum öyleydi 11 aylık şu an bende çok zorlandım ama hiç pes etmedim. Hep öğünlerini hazırladım bazen yedi bazen yemedi. Şu an iyi çok şükür. Kahvaltılarını bu aralar yapmak istemiyor diş çıkartıyor onun dışında ki öğünleri iyi şükür. Siz de sabredin düzeliyor zamanla
mom0989 dilarafurat bak canım çocuğunu gözlemle benim kızım bugün 8 aylık oldu balkabağı-yeşil kabak severek yiyor. 2 gündür pancar veriyorum çok fazla vitamin var başta buharda haşladım püre yaptım kaşıkla verdim yemedi öğürdü sevmedi herhalde dedim o sıra parmağımı bandırdım kaseye ağzına uzattım açtı ağzını baktım parmağımla verince yedi beş güzel. Brokoli yaptım püre zeytin yağ koydum kustu onuda yemedi. Sonra buharda haşladım parmağımla kopardım ezdim verdim onuda bir güzel yedi. Böyle deneyebilirsin belki hoşuna gider ?
Ync Yerken sizde biseyler yiyin mutlka sizinl otursun sofraya göz teması kurun asla zorlamayın ama bide püre fln yapıp veriyosanz blw seklnde deneyin parmak dilim seklnde önüne koyun dokunsun eklesin agzna gotursun kesfetsin alsr zamanla
dilarafurat mom0989 aklınıza gelebilecek herseyi yaptım yok yemiyor elimlede verdim sevmiyor kilosu iyi şükür emziriyorum
Esraarass dilarafurat belki bir belki iki kez kaşığı zorla vermek istediğim oldu sinirlerime hakim olamayıp ama hemen kendime gelip toparladım. 6-7 kez teklif ediyordum sakin sakin al oğlum ımm çok güzel bak bende yiyorum diye yemeyince bırakıyordum. Zamanla düzeldi bu Arada eline oyuncak kaşık vb bişey verdiğimde ilgisi ona yöneldiği için daha kolay yiyordu.