Ftmnrazra Bebeğim 1.5 aylık eldiveni çıkardım. Elleri soğuk. acaba devamlımı eli açık kalmalı yoksa uyuyunca eldiven takmalımıyım?
Ndderdem Ftmnrazra devamlı ellerı acık kalmalı. Yenı cıkardıgın için oyle alıscak zamanla merak etme canım
Cicekimftm Ftmnrazra el soğukluğu belli bir müddet oluyor. Ama kesinlikle eldiven takmayın. Zamanla düzelecek. Tam ellerini keşfetme zamanı.
Birkoalaanasi Hastaneden çıktık eve geldiğinde çıkardım. İlk tanıdığı yer elleri oluyor, elleriyle de etrafı keşfediyorlar. Bir iki kat giydir üzerine oda ısısını 24 dereceye ayarla bir sorun olmaz Allah’ın izni ile 🌸
Dug Aynen 41 günlüğüz bizde. Niyetlendim çıkardım yabancılık hissetmesin diye kendine dokunsun diye. Ama elleri buz gibi ve anında hapşuruyor bende havalar az daha ısınana kadar takmaya karar verdim. Hatta eldivenlerimizin bazıları küçük geliyor bende büyük çoraplarından geçirdim ☺️
Mevara Ftmnrazra bebeklerin elleri genellikle soğuk olur korkmayın üşüdüğü anlamına gelmez🌸🌸 elleriyle keşfetmesi gerek her şeyi 💕
babymilax Ftmnrazra bebeklerin elleri hep soğuk olur kan dolaşımıyla alakalı. Ben eldiven hiç kullanmadım desem yeridir hareketlerini çok kısıtlıyor çünkü. Bebeğinizin üşüdüğünü ensesinden ve vücut ısısından kontrol edebilirsiniz
Kalben17- Ftmnrazra kuzum öyle oluyor takma daha eldiven elleri ve ayakları soguk oluyor genelde bebeklerin benim bebişim 7 aylık şimdi normal artık ellerini tanımaya başlar kuzun sağlıkla büyüt ❤️💕