Ikrazumra19 Busbusege eger uyumadan guzel doyuyorsa normal doktorlar 9.ayda gece beslenmesinin kesilebilecegini soyluyor bence hic ellemeyin aciksa uyanir kucuk degil
[silindi] Busbusege normal benim oğlum 7 aylıkken gece beslenmeyi reddetti uykusu daha tatlı geldi hep şu an 1 yaşında gece hep deliksiz uyur uyanmaz gündüz yediği içtiği yetiyor merak etmeyin.
Busbusege Annelik iç güdüsü prematüre doğunca bide emmedi o yüzden korkuyorum hala ama içim rahtladi🎀🥰
Menessam21 [silindi] maşallah diyin bebişe nazar değmesin.Benim kızın uykusu felaket.Sabah kadar 3 kez yer.Yatmadan önce mama hazırlarım kendim.Meyveli filan baya doyurucu ama yine kalkar.Mayısda 1yaşına girecek
[silindi] Menessam21 ☺️ bence biraz alışkanlık durumu bu su verin gece dicem ama akıl vermek doğru olmaz
Busbusege Menessam21 benim de mayısın 7sinde yaşına giriyor allah sabır versin uykusuzluk çok zor bizim ki ilk üç ay öyleydi şimdi maşallah güzel uyuyor şeytan kulağına kurşun 🥴
Menessam21 [silindi] denedim suyu ama bu sefer doktoru suya alıştıracaksın ve su için yine kalkacak dedi
MelekAnnesii Once nasildi bebeginizin gece kalkmalari benimki daha iki aylik merak ediyorum sonradan gece uykulari bebege gore mi duzene giriyor diye😊
Busbusege MelekAnnesii ilk üç ay benim kide zorladı sonra yavaş yavaş düzene girdi başta üç dört kez kalkıyor du sonra iki üç kez kalktı 10. Aydan beri maşallah sabaha kadar deliksiz gündüz de iki saat iki ser kez uyuyor
Busbusege MelekAnnesii hatta ilk 6 ay telefon da sac kurtma makina sesi ilr uydurdu sabaha kadar telefon ses kapanınca uyanırdı altı ay eşimle hep o sesle uyuduk 😁🥴
MelekAnnesii Busbusege uyku egitimi falan verdiniz mi yoksa kendiliginden mi oturdu duzeni ? Ayrica masallah kuzucuga 🥰