Gizemyksel bir süre ara verin herseye evet zorlayıcı dönemler ama sizin ona onun size ihtiyacı var demek ki diş döneleri çok suçluymuş ben sonradan fark ettim bunu hiç ateşlenmedi şükür diş çıkarırken ama bir ara ki 1 2 hatadan bahsetmiyorum 2 3 ay hatta daha fazla sürekliaglama sesine uyandım birden canı yanmış gibi uyanıyordu artık korkuyordum uyurken uukusersemi koşarken odasına düştüğümü bilirim herseyi geçtim insanı kötü etkileyen birsey bu sürekli bu şekilde uyandırılmak bakıyorum bir sebep yok gibi dememi huy edindi diyip artık çoktan kabullenmıstım durumu sonra birden yatağında oynarken buldum uyanmış oynuyordu yani ben nasıl öyle uyanmak istemiyorsam o da öyle uyanmak istemez huy falan da değil diş sıkıntısıymış hersey sonra konuşmalarına uyandım yatağında konuşuyor oynuyor hiç bir belirti göstermiyor olabilir bizimki gün içinde hiç mızmızlanmazdı ateşi falan da yok hep aklıma gelmemişti diş hiç daha sonra dışlar bir süre çıkmayı durdurunca fark ettim bunu sabredin insallah kısa zamanda halledersinşz