1anne30 Merhaba kızlar oglum 17 ayını bitirmek üzere yoğurt seviyor çok şükür yeni yeni yemesi düzene girdi. Sorum şu günlük ne kadar yoğurt vermeliyiz, fazlası alerji yapar mı?
Asli123 1anne30 benm yeğenlerime yapmadıysa kimseye yapmaz diye düşünüyorum 😂 çocuklar yoğurtsuz ve ayransız asla yutmuyorlar agızlarındakini
1anne30 Asli123 Ya ne güzel benim oğlumda yemekle beraber seviyor şuan bende korkuyorum acaba dokunur mu diye yiyor diye de kıyamıyorum
Asli123 1anne30 hiç bişecik olmaz yesin büyüsün minnoş 🥰 bizde ek gıdaya geçtik benm oğlumda sadece yoğurt yiyor sebze asla yemiyor agzına koyunca aglıyo
1anne30 Asli123 Benim oğlumda yemekle savaştı resmen yeni yeni yiyor çok çektim bu ek gidadan ama bugüne şükür
1anne30 Asli123 tatlı olarak hurma kayısı falan hasladim püre olarak vermeye çalıştım bir iki yedi daha istemedi.. sebze püresi havuç patates kabak gibi tek tekte denedim birlikte tede denedim ama asla sevmedi.. on ayına doğru şehriye çorbası bir iki tatlı kaşığı almaya başladı yaşını geçtiğinde de un çorbası vermeye başladım bu zamana kadar o şekilde geldi şuan her şeyden az da olsa yiyor ama bu süreye kadar yemede bile tattirdim mesela yoğurt hiç sevmezdi ama bizimle masaya onu da alırdım ağzına bı çay kaşığı bulanirdi sadece onda bile kusmaya çalışırdı midesi bulanirdi ama şuan çoğunlukla o tattirdigim şeyleri yiyo.. tavuk küçük küçük ağzına koyardım geçen haftaya kadar tükürürdu şuan yiyo baya baya o yüzden en azından tattirmaya çalış herşeyden