Ecemaydemir Kızlar selam nasılsınız , bebeğim yavaş yavaş ek gıdaya geçiyor banada cam rende tavsiye ettiler trenyoldan aldım ama gelen rendeye benzemiyordu iade ettim ve meğerse o rendeymiş yani azıcık benzeseydi keşke😂 sizin böyle anlarınız oldumu
VERA19 Ecemaydemir benim şu karantinadan dolayı cam rendem bile olamadı😂 internet satışı da yok buraya😟
Busra33 Evim şehrin dışında o yüzden annem almak zorunda kaldı kıyamam ya bakmış bakmiş bulamamış sormuş almış getirdi kızım bune bu nasıl rende işe yaramaz bu dior gösterdim baya şaşırmıştı😁😁😁
Mom987 Ecemaydemir zaten normal rende değil o🤷♀️😁 İşede yaradığı oluyor elma hafif yumuşak olacak mesela öyle rendeliyor çok kullandım sayılır.
My_son Ecemaydemir sus sus 😂 bende soyledim aynısını bu rende degil dedim hatta esime 😂 kullanmaya baslayinca da cok bastirmisim normal rende gibi bu seferde parcalayip atti megersem bastirmadan yapcakmisim cahillik diz boyu 😂😂😂😂😂
Kusannesi Ay bende onun bir türlü nasıl rende oldugunu anlayamıyorum gerçekten nasol parçlıyor yada görevi ne 🤣
Ygtek Ecemaydemir Ahahh bende eşime bu ne yanlış almışsın demiştim 😂😂 meğer gerçekten cam rendeymiş😂 iyiki almışım meyveleri iki dakikada onunla rendeleyip ara öğünlerde kullanıyorum.
Cnsmrt Ygtek markası ne acaba nerden aldınız, hepsinin dişlerinin iyi olmadığı söyleniyor da sizinki iyiyse bende alayım
Yasminlina Ecemaydemir hehehe olöazmı bende bıyerde gordum şok olmusum….. Allah tan gormus um ama. İlk gordugum yerde aldım… Bim. Markete gelmıstı. Aldık. Annem az burun kıvırmıstı ama faaalıyetını gorunce asırı beyendı. Hehehehe….
Gezginprenses Ecemaydemir yalnız değilmişim. İnternetten alıcaktım , eşime söylemiştim. O da züccaciyede bulmuş getirdi. Bende açtım bu ne rende değil felan triplere girdim 😂 sonra bi baktım üzerindeki yazılara felan ha rendeymiş dedim demek ki böyleymiş 😬 Eşimde sen daha ne istediğini bilmiyon dedi öyle bi gülmüştük felan 😂
Mihribann Ecemaydemir benimde eşim almış bu tabak dedim yok canim rende dedi ortası tırtıklı ya orasi rendeymiş dedi 😂
Srnygtkarabnr Ecemaydemir ben sokaga cıkamadıgımdan kayın valideme aldırıcaktım oda senin gibi bana tabak gösterdiler heryerde bulunmuyo o demişti sipariş ettim bende geleni gösterdim aaa bu muymus dedi 😂😂😂