Ademinee Evimin derz araları baya kirli neyle temizleyebilirim önerisi olan var mı yada yağlı boya ile boyamak istiyorum olur mu sizce.
Prensveprensesannesiiiii Ademinee bende dertliyim bu konudan surda bekliyim derz boyası olarak ne kullanıyorsunuz sildim temizleedim ama banyoda halen lekeli kararmış yerler var 🤦
momyshark1 Ademinee bende eski evimizi duvarlardan kalan boyayla boyamıştım 1 yıl kullanmistim ciktigimizdada hala tertemiz duruyodu
Ademinee Prensveprensesannesiiiii beyaz plastik boyayla boyamayı düşünüyorum komşularım boyamış 4 yıl geçmiş üzerinden hala bembeyaz
Tazeanneee Ademinee farmasinin yağ ve kirçöz temizlik spreyi var yakınınızda biri satıyorsa mutlaka alıp deneyin sıkın ve elinizle hafif dokunmanızda hemen gidiyor fiyatı 20 küsürdü ama harika sonuçlar elde edersniz
idil1990 Ademinee guzelce camasir suyuyla yikayip kurutuyorum daha sonra derz kalemiyle uzerinden geciyorum bembeyaz oluyor ne yaptiysam bu sekilde beyazlatamamistim miss gibi oldu
Ademinee idil1990 bir sürü derz kalemi var özellikle kullandığınız bi marka var mı bide hemen bitiyor mu yoksa baya bi boyuyor mu canım
idil1990 Ademinee siz soleyince simdi tek bi alana gectim oyle foto cektim bu sekilde yapiyor ben cok memnun kaldim [img]https://i.hizliresim.com/rcBmDX.jpg[/img][/url]