Pinkbery Kızlarr cocuklarınız oyun oynuyor mu oyuncaklarla. Yeni bir oyuncak aldığınız zaman nasıl oynayacağını gösterince uyguluyor mu😁 merak ediyorum sohbet edelim mi azıcıkk🤗
Deletedmom318 Pinkbery Biz 17,5 aylığız. Oyuncak çok nadir alıyorum onun yerine kendim Montessori etkinlik yapıyorum. Bir tek geçen gün hoşuma gitti mutfak seti aldım 🤭 Bardakları falan getirip al diyor kendi de içiyor içiyor muyum diye bakıyor
Durdudilerrr Pinkbery işi gücü mutfak esyalari bulaşık makinesi çamaşır makinesi oyuncağa hiç yüzü yok. Zeka kartları ve kitaplara bakar top oynar bu kadar.. yaklaşık 18 aylığız
Pinkbery Serene 🤣 aynısı ya. Nasıl olcak böyle.oyuncaga ilgisi pek yok diyorum bende . Ama hikaye kitabı hastası alıp geliyor odasından kucagımada bigüzel cıkıyor🤦♀️ habire onu anlatayım istiyor
Pinkbery Deletedmom318 bizde almıyoruz oyuncak . Ama babası gecenlerde üzerine binilir arabalar varya ondan almış. Surat yaptı kız resmen baya bi binmedi üstüne😮 korktum nedir anlamadım ki.🤣 Simdi az az yanına yaklasıyor
Nebicimanne Rengin aha yalniz degilmisim hatta bi tovbe dedim de sonra icimmi fesat acaba diye bi sorguladim😂😂😂😂😂😂
Serene Pinkbery biz de o da yok.çünkü oğlumun totosunda kurt kaynıyor😀 5 saniye sabit dursa nefes alıyor mu diye kontrol ediyoruz o derece😄