Tgce16 Kızlar hemşire günde bir çay kaşığı pekmez verebilirsin dedi ama 6 aylık bebeğim, yanlış anlaşılmasın kan demir damlası yerine falan değil bağışıklığı güçlensin diye söyledi neyse sizin aldığınız organik taze bir yer var mı
Ebruli101 Tgce16 aynen doktorda pekmez kan yapmaz meyve özü sonuçta dedi bize benim annem yapmıştı onu veriyorum canım 😊
My_son Tgce16 bende ariyorum halal bide keciboynuzu ozu cok iyiymis ikisinide arastiriyorum makarna vitma diye bi site var onu oneriyolar genelde canim
Anana Tgce16 Merhaba, instagram’da tepeharman diye bir sayfa var. Oradan sipariş etmiştim. Ben pekmezden pek anlamam ama eşim ve annemler çok beğendiler. Organik ve hijyenik olduğunu biliyorum. Belki bakarsınız.
Tgce16 elmaliturta -erCansu- flklc Kubraegit1 Azizeguney Anana My_son Ebruli101 Çok teşekkür ederim, soğuk sıkım olmasına dikkat edeceğim ❤️
deletedmom719 Ebruli101 ne kan yapar acaba bebeklere bizde kansızlık çıktı post açtım ama kimse cevap vermedi 😔
Yegino My_son aynen vitmadan bende bir şeyler aldım gelsin bakalım beğenirsem keçi boynuzu özüde alıcam
flklc Azizeguney yoğurttaki kalsiyum pekmezdeki demirin emilimini engelliyor sade ya da sulandırarak verin isterseniz
Kubraegit1 Tgce16 Eczanelerde hunnap var keçiboynuzu pekmezi ben ondan aldım soğuk sıkım olduğu için onu tercih ettim 😋
flklc Bebeğimin marketi.com dan aldım makarnavitma dan da alabilirsiniz alırken sadece organik olmasına değil soğuk pres yöntemiyle yapılmış olmasına dikkat edin yüksek sıcakta kaynayarak yapılan pekmez hem vitaminleri ölüyor hem de zararlı bir madde açığa çıkıyor
-erCansu- Tgce16 daglarkizi dogal var canim odun atesinde sekersiz pisiriyolar akrabamin tanidigi bende ordan almistim istersen wp numarasini yazabilirim liste atar
elmaliturta Tgce16 bu yıl al da canım sonra kendin de yapabilirsin annem kızım için yapıyor çok iyi oluyor
Azizeguney Tgce16 Fark etmez. Hemşiremiz ve doktorumuzla böyle bi yol izledik devam ediyoruz. Zaten sağlıklı bi bebek şok şükür.
flklc Kubraegit1 farklı vitaminler de vardır onlardan faydalanır ama kansızlık için kullanılıyorsa etki kaybediyor
flklc Kubraegit1 kan damlaları için de öyle bir saat öncesi ve sonrasında süt ve süt ürünleri vermemek gerekiyormuş emzirmek de dahil
sevimgulce Kubraegit1 doğru söylüyorsun arkadaşım, hatta pekmezin içine limon 🍋 portakal 🍊 gibi C vitamini içeren şeyler sıkılınca Demir emilimi daha fazla olur 👍 demirle kalsiyum içeren gıdalar Demir’in emilimini engeller 👍 hamileliğimde böyle tüketmiştim pekmezi kan değerlerim yükselmişti. Annem de ameliyat olmuştu kan kaybetmişti değerleri düşmüştü doktoru pekmezle portakal ye demişti
My_son Yegino canim kac gunde geliyo vitmadan siparis normalde simdi daha uzuyodur herhalde dimi ona gore siparis vereyim dedim