Kizlar merhaba 40 im yeni cikiyor bende kaynana maduruyum bizde kaldi annemle kaynanam ilk baslarda annem evimin duzenine karismadi yemegimi yapti sadece ama kayinvalidem esyalarimi bana sormadan degistirmeye kalkti esimle konuştum tabiki idare et gibisinden konustu annesini savundu her zamanki gibi evine gitti aksam ziyarete geliyor bebeğimin uyku vaktiydi uyanmadi sevmek istedi guzelce kirmadan uyuyor annecim hic uyumadi dedim ayrica emerek uyudugunu gordugu halde israr etti gecr 12 ye kadar uyanmasini bekledi bebegin uyanmadi sabah uyuyamamıştı çünkü aksam esimi doldurdu esim gece 1 de benimle bu sebepten kavga etti neden doldruruyorsun diyorum inkar ediyor kurana bile el basiyor sonra agziyla sikayet ediyor gostermedin diye izah ettigim halde ayrica evimin her dolabini kirlik sepetimdeki camasirlara kadar acip bakiyor hersryimin yerini benden iyi ezberlemis durumda hoşlanmıyorum bu durumdan sizce ben rahatsiz olmakta hakimiyim siz evinizin dolaplarinin her odanizin cekmecesinin kayinvalideniz tarafından acilmasindan izinsiz bi sekilde rahatsiz olurmusunuz