Selinsu 3 aylik bebem ilk defa muzik esliginde kendi kendine uyudu ayy cok sasirdim ve sevindim deli gibi plates topunda zıplıyoduk yada besikte salliyodum😄😄😄 masallah diyemde😄😄
Busrateo Selinsu maşallah benim de bebeğim 3. Ayına girecek sallamadan uyumuyor sallamayı bırakınca uyanıyor ve gündüz uykusu neredeyse yok
AreninAnnesi7301 Selinsu Benimki de bigun mutfakta iş yapıyorum pusetle yanımda o da kendi kendini sallıyor makinada battaniye vardı asip geleyim dedim sallaya sallaya kendini uyutms😂uykusu da yoktu anlamadım
Maviayak Selinsu sakin plates topuna alistirma benimki 9 aylik oldu hala ziplayarak uyuyor baska turlu uyutamiyorum..kollarim sirtim belim kopmus halde..ayakta salla ya damemedeuyut ama bunu sakin yapma
Selinsu Busrateo pedagoglarin onerdigi 5 dkda uyuma garantili muzik onu actim bakina bakına uyudu ilk defa sende denemediysen o müziği dene canim
Serenty Busrateo güya 2 aylık bebek 17 saat uyurmusss pehh 😩 gündüz benimkide uyumuyor.bir saat uyusa razıyım artık o noktaya geldik suan
Deletedmom141 Selinsu 😁😁😁ben kızmı 2 aylıktan beri bu müzlkle uyutyrm gör bak ona alışıcak benm kız duydugu gbi uyku pozsyonuna geciyo suan 4 bck aylık ve bu müzik bizim hayatmızı kurtardı gerçekten 5 dakikya kalmıyo uyuyo
Selinsu Maviayak canim artık cok gec dogdugundan beri gazli oldugu icin plates topu ilac gibi geldi bize ama cok zor evet😕
FundaAlparslan Selinsu ayy maşallah 🧿 inşallah kalıcı olur oğlum da 3 gün kendisi uyudu yatağında dördüncü gün çığlık çığlığa ağladı yatağa koyunca
Sarisin Selinsu Aman dilinizi ısırın ne zaman oğlum bugün çok güzel uyudu desem bir hafta dar eder dünyayı 😄
Maviayak Selinsu 8 kilo oldubartik ben uyutamiyorm..hamak aldim onla eline mamasini verince uyuyor bazen yoksa zor yani..daha 3 aylik bence gec degil ama uyarmis olayim ben😂😂
Selinsu Deletedmom141 adi 5 dkda iyi ama bizde ise yaramiyor bugun 1 saat bakina bakına uyudu ilk ve sondu sanirim😄😄
Cinareymen Selinsu kız kimseye söyleme hatta aklından bile geçirme sorana ay uyumuyor ne çektiriyor falan de maşallahhhh 🥰 🥰