Hira_celik Bebegimi dogumundan beri emziriyorum ilk üç gün mama vermek zorunda kaldım sütüm gelmediği için ama hemen bıraktım kızım cok minyon kibar yani çevremdekiler de zayıf görüyor mama ver diye baskı yapıyorlar
Selinsu Hira_celik annesi sensin kimseyi dinleme sütün yetiyorsa doyuyorsa mama verme canim herkes herseyi soyler bosver
Mommy_ Hira_celik Çevrenin değil doktorunuzun dediği önemli persentile uygun ilerliyorsa sorun yok 🤷♀️
Newmom1010 Hira_celik canım az önce bende başlık açtım meme mama karmaşasına bir kere mamaya başlayınca meme çok zor oluyor kilo alımı normal ise doktora danışmadan verme pişman olursun
Azizeguney Hira_celik Hayır sakın mama verme minyon olabilir bebeğiniz. Benim de minyon bebeğim 6 aylık bebeğim 6 kilo. Doktorumuz mama verdirtmedi bize.
Hira_celik Ebe hanim yettiğini söylüyor boy kilo iyi çok şükür ama herkes bişey deyince moralim bozuldu ☹️
Hira_celik Cok hareketli Bi bebek pek uyku yok. Uyumuyor diye aç bu cocuk şöyle bu çocuk deyip duruyorlar bende dedim sizlere sorayım fikrinizi alayım.
HamzasMomy Hira_celik doktorunun dediği onemli. Doğum kilosu anne babanın yapısı hepsi bi faktör. Doğum kilosunun üstüne düzenli kilo alıyorsa kimseye bakma.
Hira_celik Allah razı olsun hepinizden biraz olsun rahatladım 😊 neden insanı üzerler anlamıyorum ki herkesin kendi canı kim kötülüğünü ister ki evladının☹️ boş insanlar👿👿