hediyebilge 36 günlük bebeğim var yüzünde böyle küçük kabarcıklar çıkıyor başına gelen oldu mı tavsiyesi olan var mı ? [url=https://hizliresim.com/j0YrMd][img]https://i.hizliresim.com/j0YrMd.jpg[/img][/url] -
Sakura-chan hediyebilge emziriyorsun sanırım anne sütünden olan normal bir durum diye biliyorum. Tabi emin değilim. Sağlık ocağınızla irtibata geçip doktorunuzun tel nosunu alıp ona iletmenizi önerirm
Si_se_ta_be hediyebilge Hararet derler bizde cnm. Çok giydiriyorsan sıcak olmuş. Sıcaktan. Icinin sıcaklığı dışa böyle vurur derler cnm.
Birgul hediyebilge hic bisey olmaz canim sadece yuzundeyse vucudunda yoksa endiselenme ben bunun icin doktora gttim 😅 her gun dus aldir geciyor ya da pamuklu suyla sil yuzunu gecer merak etme.ama en etkli cozum dus
allypa hediyebilge Yediğiniz birşeyden de olabilir o yüzden son dönemde beslenmenize eklediğiniz alerji yapabilecek yiyecekleri çıkartarak gözlemleyin.Bazen anne sütündeki hormonlardan bebeğe geçtiğinden sivilce benzeri şeyler çıkabilir.Yada çamaşır deterjanı alerjik etki yapmış olabilir.
Balevlatlar123 Sakura-chan normal benim iki bebeğimde de oldu geçiyor hatta onlar beyazlasacak sivilce gibi
Serenaybebek Sakura-chan aynısı kızımda oldu yakında egzama ya dönecek…. Süt ve süt ürünlerini kes bir an önce tereyağ dahil çok dikkat et geçer….
xbebek123 Sakura-chan bizde de oldu tatlım doktor yenidoğan döküntüsü dedi Bepanthol sensiderm kullandık gecti
Semapekyilmaz Sakura-chan eczaneden bepanthen alın sürekli nemlendirin eğer yine çıkmaya devam ederse 2 hafta diyetinizden süt ve süt ürünlerini çıkarın
Duygud Doktorunuza veya sağlık ocağına sormanızda yarar olabilir danışın bence, Birde sadece fikir vermek adına çok sıcak tutuyor olabilir misiniz isilik gibide alerjikte olabilir.
hediyebilge Duygud bizde düşündük evimiz 23-24 derecede sadece tek bir kat giyiniyor 2günde bir banyo yapıyor. Çok sıcak olmuyor ev ama bilmiyorum ki 😢
hediyebilge Si_se_ta_be evet evet biliyorum ama atlet ve bir uzun kollu t-shirt giyiyor eldiven şapka bile kullanmadım 😔
Si_se_ta_be hediyebilge Eviniz sıcak sada olur alerji olacağını sanmıyorum alerji olsa huysuz olur . Bebeğimi 2 3 defa olmuştu komple suratı kendiliğinden geçti.
Birgul hediyebilge benimkide oyleydi geciyor hic endise etme hatta gectikten sonra tek tuk siyah nokta kaliyor aglaynca cok fena artiyordu hatta