Turkuaz Drysmsn nişasta içeren besinlere dikkat etmek gerek pirinç unu da dahil insanlar işte ağzı olan konuşuyor bir de sizi emiyormuş hiç korkmayin sutunuze saglik 😊🌹
Merveazra Turkuaz ya bu pirinc unu meselesi beni acayip dusunduruyor normalde cocuga asla vermem etmem diyordum doktor pirinc unuyla muhallebi onerdi. İyi bi hastanede iyide bir doktor aslinda ama pirinc unu ne alaka dimi ?
Myagz Drysmsn patates, pirinç, pirinç unu, beyaz un, bunlarla besleniyorsa sınırla canım aşırı aşırı değil bence korkma ama o kiloya göre boyunu daha uzun bekledim o yüzden fazla görünüyordur
LinaSelin Benim bebeğim 3800 doğdu şuan 4 aylık 8500 kilo mamayla besleniyor boyunda uzun babası ve bende şişko bebeklermişiz boyumuzda uzun genetik gibi geliyor bana bebeğim obez olmaz dimi 😔😔
Gokgul Merveazra evet her yerımız ısırmalık cok tesekkur edeerız Allah butun bebeklerımzıe saglık sıhat versın gerısı bos😘
Turkuaz Merveazra sindirimi kolay olduğu için ilk pirinç unu önerisi oluyor diye biliyorum gluten de içermediği için alerji riski de yok sanırım o yüzden