nesliymm Merhba hanımlar bbgm 4,5aylık 2 gündür karnından aralıksz acayıp sesler gelıyo yetişkın karnındakı gbı goruldamAlar oluyır. Szdede oluyor mu nedenı ne olabılır😐
Derinsum nesliymm bir haftadır benimde çok dikkatimi çekiyor herzmn değil ama arada öyle bir ses oluyor ve bugün kuzum ishal olmuş kayinvalidem usutmus olabilir dedi 4 y aşısına gittigimizde biraz soğuktu
aysnrynk nesliymm süt alerjisinin üstüne gitseniz bence iyi olur gibi. Çünkü bahsettiğiniz şey benim ilk gözlemlediğim şeydi.
nesliymm anqeL 1gundur hc kaka yapmadı ama gaz sancısıda cekmıyo huzursuzlugu yok cok sükür merak ettm bnde neden olabılır dıye
nesliymm Derinsum aynn bnde üşütmüs olma ihtımalını düsündüm bır gundur hc kakasınıda yapamadı ama bı huzursuzlugu yok bu yuzden dısardan baya duyuluyor karnındakı sesler ama
anqeL Baxo damla kullanmanı tavsiye ederim bebekte kabızlık olursa büyükler gibi huzursuzluk ıkınma olmuyor,benim bebeğim 4,5 aylık şuan kabız oldu 5 günde bir yapıyor kakasını Damla kullanıyorum bağırsağından sesler geliyo goruldama gibi, faydasını gördüm probiotik mamalar öneriyolar, bağırsak düzenleyici olarak☺️
nesliymm anqeL kabız degıl de 2hafta öncesıne kadar her emmeden sonra yapardı aonra günde bır kere yapmaya basladı dolu dolu ishal gbı bole ...onada şükür ya saglıklo olsunlarda 5ay kontrolumz var yakında o zmn konrol ettrm inş
aysnrynk nesliymm internetten belirtilere bi bakın isterseniz 🤗 amma illa öyle olacak diye bişey yok sadece bizim başlangıç gibi oldu okuyunca 🙋🏻♀️