Goktugkaganinannesi Kızlar günde 1 yada iki kez bebelac mama veriyorum . Mama verdikten sonra yüzünün kenarları böyle oluyor sonra geçiyor neden olabilir ? Sizce
Selmam Goktugkaganinannesi Alerji canim bence bu kizariklik haricinde baska bir seyi var mi bebeginziin huzurlsuzlugu vs
ayssmt Goktugkaganinannesi mamani degistir onerim evolvia bn ihtiyac duymadim duyarim die cok arastirdim butyn mamalari karsilastirmistim en iyisi ole bebegi de sisirmio
Meleksavskn Goktugkaganinannesi bence alerjiye benziyo mamayı değiştir bir kaç gün bidaha olmuyosa o mamaya alerjisi olabilir eğer devam ederse alerji farklı bişeyden kaynaklı da olabilir ama mamanı değiştir ve yüzüne ıslak mendil kullanma🤞🏻
Goktugkaganinannesi defnesmomm yani 2 hafta olacak kullanmaya başladım. Bırakmalı miyim ? Bebeğimin alerjisi olduğunu nasıl anlarım
Goktugkaganinannesi defnesmomm 12 gündür kullanıyorum. Ama ben bunu 5 gündür fark ediyorum öncesinde yoktu
Goktugkaganinannesi Selmam yok hareketleri aynı bı değişiklik yok .kendi kendien oyun yapıyor ağlaması pek yok sakin bir bebek
defnesmomm Goktugkaganinannesi kakasında sümüksü bir yapı veya kan görülmesi, ciltte döküntü ve kızarıklıklar, hırıltılı nefes, geçmeyen gaz sancı ve pişik gibi durumlardan biri ya da birkaçının olması alerji belirtileri arasında.
Goktugkaganinannesi ayssmt bı ara bebeğim aşıdan sonra ateşlendi sürekli memede kaldı bende hiç uyumadım. Sütüm azaldı bende kendine gelsin diye eşime aldırdım oda bunu bulmuş almıştı. Arada kullanıyorum ziyan olmasın diye
defnesmomm Goktugkaganinannesi bence mamayı bırakın ve gözlemleyin bebeğinizi. Ciltteki kabarmalar devam ediyor ise, kakasında sümüksü bir yapı var ise, şiddetli gaz sancıları filan var ise alerji den şüphe etmeniz gerekiyor.
Sibelmkafedzhi Bebelac bizde de aynı etkiyi yarattı sanırım fermente bir mama oluşundan kaynaklı. Muhtemelen alerjisi var bebeğinizin en kısa zamanda başka bir mama deneyin🌸
ayssmt Goktugkaganinannesi mamalar acildiktan bibay sonra kullanilmaz hatta bazi mamlr uzerinde uc hafta olanlari da var yani birazda fiyattan belli oluo bnce kalite