SemraHakan Ozgsyhn doğumsal bir bozukluktur. Normalde idrar kanalı (üretra) penis ucunda sonlanması gerekirken, hipospadiaslı çocuklarda penisin içindeki idrar kanalı daha kısadır ve idrar kanalı penisin ucu yerine daha alt kısmında sonlanır.
6714431 Benimde bebegim 45 günlükken yaptırdık şuan 49 günlük ill zamanlar.aglamadi ama sonraki geceler hep ağladı. Şuan daha iglesmedi. Bizimkinde kireçleme ve deliği küçükmüş idrarını yaparken ağlıyordu hep
Senem-15 selim20 Bizde bir aylıkken yaptıracaktık ama hastane 6 ay 2yaş arası yapıyoruz dedi ondan öncesi erken iyileşme olduğu için deri çabuk karnarmış tamamen bile kapanabilir em az 6aylok olsun dediler
Umeyr_0Z selim20 bende dün yaptırdım 3aylık benim oğlum maşallah bir sıkıntı olmadı ne kadar erken o kadar iyi bi gün çekiyosun sadece☺️ Benim diğer oğlanı 6aylıkken yaptırdık o daha çok ağlamıştı o gün hiç uyuyamamıştı bence virüsü beklemeyin ne olacağı hiç belli olmaz yani bilemiyoruz nasıl bir süreç olduğunu rabbim yavrularımızı korusun inşallah 🤲🏻🤲🏻 selim20 Misskokulum
gozdeteacher selim20 2 ay 20 günlükken, lokal anesteziyle oldu. Ne kadar erken o kadar iyiymiş gerçekten. Özellikle daha dönmeye başlamadan yaptırdığım çok iyi oldu. Ki bizim doktorumuz genel anestezi vermediğine pişman bile olmuş adam, operasyon sırasında çok hareketliymiş diye 🤦🏼♀️ Keşke daha önce yaptırsaymışım dedim. İyileşme açından da erken olması büyük avantaj.
Kabarik selim20 2. Ay 28 gunluk sunnet ettirdik o kadar mutluyum ki iyki ettirmisim. Sonra donmeye basladi hareketlenmeye basladi cani daha cok yanacakti. Sadece 3 gun ilac verdm bi hafta da tamamen iyilesti. Tavsiye ederim
Kubra01wi selim20 tam 1 aylıktı sünnet oldu oğluşum ilk 3 saati zordu çok ağladı acı çekti yavrum ama sonra şükürler olsun normale döndü hiç ağlamadı herşey normaldi
Mississsipi selim20 bu virüs ortamında neden kendinizin ve bebeğinizin hayatını riske atıyorsunuz ki? Acelesi yok sonuçta bebeğiniz daha 2 aylık..
S_ezel selim20 Biz 49 günlükken yaptırdık devlet hastanesinde ilk gün 2 saat ağladı, fitil verdik 1,5 gün(3 defa, 8 saatte 1) sonra hiç ağrı sızı ağlama yaşamadık, 20 gün sonra da dikişler kendiliğinden düştü şimdi çok rahatız.
Ozgur94 selim20 3 aylıkken yaptırdım açıkçası biraz pişman oldum çünkü uyuşturmak için ipne yaptılar 10 dakika bekleyip kesme işlemine başladılar ama sanki uyuşmamış gibiydi her dokunduklarında zıpladı konuşamadığı için söyleyemedi de yavrum çok ağladı . İlk çişini yaparken de çok ağladı daha sonra acısı falan olmadı iki haftada falan tamamen iyileşmişti tavsiye eder miyim bilmiyorum açıkçası tekrar bir oğlum olsa 6-7 yaşlarında yaptırırm sünnetini
NurCelik 3.5 aylıkken yaptırdık lokal anesteziyle 2 gün zor geçti 1 haftada iyileşti iyikide yaptırmışım dedim çok iyi oldu 🙏
Mucize_istiyorum22 selim20 10 aylıkken yaptırdım daha önce den yapabilseydim keşke aslında düşündük fakat bi türlü fırsat olmadı bnm zorlandığım tek nokta o aralar yüzüstü sürünmesiydi fakat bu avantaja dönüştü oğlum emeklemeye başladı 😊
Dilaranne SemraHakan 😔 geçmiş olsun tekrar bilgi verir misin doktora gittikten sonra doktor bize sorun yok dedi 2 yaşına kadar bekleyin dedi ama araştırdıkça korkuyorum bizim ki normalden bir tık aşağıda deliği ama bilmiyorum 😔 tekrar bilgi verir misin lütfen unutma 🙏
SemraHakan Dilaranne Dilaranne tabiki kuzum haberlesiriz ne demek..ama bu cocuk doktoru o bizi yonlendirecekmis ameliyat ve sunnet icin bakalim sunneti yapacak olan kisi ne diyecek…hepimize gecmis olsun kuzum ..bir sıkıntı olmadan bu durumda olan tüm bebislerimiz atlatır 🙏
Deletedmom15 selim20 şu an 50 günlüğüz bana kalsa 40 içinde sünnet yapardım ama virüs engel oldu. Yaz geldiği gibi sünnet yaptırıcam. Hem çocuk içinde yararlıymış ilk aylarda yaptırmak.