Cemreceylin6106 Prima bez kullanıyorum bebeğimin altını ıslak tutuyo sizde de oluyo mu acaba ? Siz ne kullanıyorsunuz ?
Anneyim07 Cemreceylin6106 vallahi sleppy kullanıyorduk bir kere işemesinde bile ağlıyor bebeğim prizmaya geçtik bez doluyor taşıyor ona rağmen ses yok 😆
ikos58 Cemreceylin6106 pampers mı kullanıyorsunuz? Dogumdan berı 5 aydır prıma premıum kullanıyorum hıc sorun yasamadım
Sevcanahmet Prima ya O kadar para vermenize bence gerek yok slepy güzel pişik de yapmıyor fiyatı da uygun
Babygirly Cemreceylin6106 her yerde var kendi online sitesinde daha uygun oluyor bide A101 de indirime giriyo😃
Cemreceylin6106 Can bezi düşünüyorum ama ıslak mendil kullanmıyorum su ve pamuk ile siliyorum daha sağlıklı
Can Cemreceylin6106 bol kaka yapınca mesela o zaman da pamukla temizlemek sıkıntı olmuyor mu bende bir ara düşündüm ama yapamadim
Babygirly Cemreceylin6106 büyükçe bir pamuk yeterli oluyor canım en iyisi pamuk ve su ıslak mendil kullansan bile onu da yıkayıp sıcak suya batıırp öyle kullan derim direk temas ettirme
Cemreceylin6106 Can yi alışınca sıkıntı olmuyo bi kaç parça pamuk yetrli ıslak mendilden daha sağlıklı en azından heleki kız çocukları için