zisanc Arifcanmoms1 gaz problemi olabilir atak dönemi olabilir memeye bağlılık olabilir emzik deneyin..Mama kaç cc veriyorsunuz?
Makarna_kulak Arifcanmoms1 canım doymuyor diye birşey yok doyar onun midesi şuan minnacık zaten mama takviyesi de yap ,cici bebe vermen karnı doysun derken bağırsak sorunu kabız felan edersin Allah korusun , karnına masaj yap gazi olabilir yavrucağın
Sedefemaar Arifcanmoms1 cici bebe çok zararlı ve sağlıksız bir üründür bebeğe hiç bir döneminde verilmemelidir. İçinde şekerden tutun palm yağına kadar bir çok zararlı madde var. Araştırmamış olamazsınız. Birde 3 aylık bebeğe. Ah yavrum!
Aylingneess Arifcanmoms1 canım değil 3aylıkken hiç bi zaman verilmemesi gerekir böyle hazır gıdaların 6aylık olduğunda hatta 7-8aylık olduğunda kendin yapabilirsin kızım 10aylık ben daha yeni yeni yapıp vermeye başladım
Arifcanmoms1 zisanc o zmn dusuncelerinizi burda ifade etmeyin ben bilgi anneleee sordum sizin gibi assalagici derecee rencide edenlere sormadim lutfen bidaha sorumu siz yanitlamayin ben tecrubeli annelerden yardim istedim sizdeb degil iyi gunler
zisanc Arifcanmoms1 kimi aşağılamışım? Tecrübesiz olabilirsin ama eminim okuma yazman vardır.Sizin gibilere zaten bir şey söylenmez.Sevgilerle.
zisanc Arifcanmoms1 ve emin olun benim tecrübeli oluşumu ya da olmayışımı sorgulayacak en son kişisiniz.
Muhammed_efe Arifcanmoms1 benim bebeğim de 3.5 aylık benim bebeğim de az içiyor ama ben sık sık veriyorum
aybukemom Nekwam canık sen tecrübeli bi annesin benim bebeğim bugün mukuslu sarı kaka yaptı şeffat sümük şeyler vardı bide gürültülü yapıyor ama kan falan yok alerji olunca illa kan olması lazım mı bide huzursuzluk da yok
Nekwam aybukemom emiyor mu canim? Mukus anne sütü alan bebekte normal kabul edilir. Biraz üşütmüş olabilir sıkı giydir canım
defnesmomm Arifcanmoms1 ek gıda için çok çok erken, ilk 6 ay sadece anne sütü almalı bebek, özel durumlar varsa formül mama alabilir. Cici bebeyi bence hayatı boyunca vermemelisiniz. Rafine şeker ve katkı maddesi dolu bi bisküvi 🙄🙄🙄
Minikcivcivim Arifcanmoms1 3aylık bebeğe anne sütü ve formül mama dışında bir şey verilmemeli. 6aya kadar. 6aydan sonra cici bebe ve yoğurt verebilirsiniz ama ev yapımı olması kaydıyla, çünkü bebeğe ağır geliyor bu tarz katkı maddeli şeker içerlikli yiyecekler. Bebeğinizin huysuzluk sebebi bunları sindiremiyor olması olabilir. Ya da atak haftasında da olabilir. Siz en iyisi cici bebe ve yoğurdu vermeyi kesip bir de öyle takip edin ruh halinde değişim olacak mı. Eğer sebeb bundan değilse ataktır, geçici bir durum.
BurcuMasal Arifcanmoms1 doymadığını nasıl anladınız çişli bezleri günde 1 margarin ağırlığındaysa doyuyordur.Bebeğiniz kilolu bir bebek mi?
AlpOzlem11 Arifcanmoms1 3 aylık bebek emiyor ve yeteri kadar mama içiyorsa doyuyordur doymaması imkansız. Cicibe 3 aylık bir bebeğe çok zararlı şuan hiç bir ek gıda yememesi gerekir hele ki cicibe hiç yememeli bence
ZyNpYigit Arifcanmoms1 cicibebe miii ? 3 aylik.dha cocugunz yani szinde dedginz gbi verilmezzx bagsklik sistemi yokk agr gelir mama verseydinz bi dha o htayi ypmayn tabkide dr iletsime gecin
Ca_nmo67glum 7 aylık kızımı cıcı bebe kabız etti Dun lavman yaptılar cok zordu.. Asla verme 3 ay nedir daha.. Yapma yazık onun bagırsak cok kucuk..
Ayb Arifcanmoms1 merhaba cici bebe yani paketli ürün hiçbir bebek için uygun değil malesef özellikle de 6 ay öncesi için bu dönemde sindirim sistemleri henüz anne sütü ve formül mama haricindeki gıdalara hazır değil. Eğer 6 aydan sonracici bebe yedirmek isteyen annelere de ev yapımı şekersiz bisküvileri öneririz. Ki bunlar yerine tahıl unları, yulaf vs kullanabilirsiniz. sevgiler
Cennetkokulum_16 Arifcanmoms1 ben cici bebeto 4 aylikti verdim yoğurt ya 4.5 aylıkken verdim çok şükür birşey yok oğlum
Yusufyigit-1 Arifcanmoms1 canim hem bebeğin daha küçük hemde cicibebe hiç iyi bisey deil. Bir daha vermemelisin. En azından 1-2 ay daha bekle.
Nekwam aybukemom gürültülü ve acik renk yapması belirti zaten canım. Sen de usutuyor olabilirsin dikkat et.
Dgndrmz Arifcanmoms1 3ay cok cok erken canım verme kesinlikle kabızlıgıyla bas edemessn bebegının bagırsakları daha ne yeni oluşuyo sakın yapma canım. 6. Ayda basladık ek gıdaya 5bucuk aylıkkende meyvelerın az az suyundan verıyodm sadece o kadar doktor kılosu ıyı 6ayında basla ek gıdaya dedı
aybukemom Nekwam ev taşıdık üç gündür perişan olduk valla ondandır bende üşüdüm oda üşüdü . Ee napcam şimdi doktora mı götüreyim