Buse93 12 aylık oğlum var bir çocuk doğduğundan beri hiç mi uyumaz.. Sorun gerçekten bende olduğunu düşünüyorum artık, sallayarak uyutuyorum hemdee ayaktada değil yastık kolumda başka türlü asla! Oldu 10 kg kollarımı belimi asla hissetmiyorum. Şimdi bide ninni beğenmiyoruz. Bir inat kafama huni takıp gezicem yakındır. İçimi döktüğüme göre tavsiyenize ihtiyacım var anneler. Uyku eğitimi almaya karar verdim(ben çok denedim herşey daha da kötü oldu) uyku eğitimi aldığınız danışmanlar var mı varsa fiyatları ne aralıktaydı lütfen yardım😭
Yigitnannsi Buse93 önce youtubede videolar var kendin dene kuzum istersen sonra instegramda bir sürü uyku danışmanı var seçersin
ipek39ela Buse93 Canım benim bebeğim 6 ay 6 günlük 12 gün oldu uyku eğitimi veriyorum ona bir video izledim kendim vermeye karar verdim ve başladım, 12 gündür de beşiğinde kendi kendine uyuyo bazen mızmızlamdığında şşş şşş yapıyorum ama onun dışında yatırıp ninni açıyorum ve emziğini veriyorum 10 15 dk ya uyuyo, bence önce kendin vermeyi dene sonucta bebeğini en iyi sen tanıyorsun kuzum
minnakbaby Buse93 benim oglum 5bucuk aylik ben once yataginda destekli uyutarak baslamistim o ara gunduz uykulari uzamisti.. yatahindayken yavas yavas destegi kestim yaninda oturuyodum.. en buyuk destek emzikti emzik veriyodum uyku gecislerinde emzik icin uyaniyordu sonra emzigi biraktik ve zaten yatagina alisik oldugu icin desteksiz kendi uyudu.. ama cok zordu bizim icin cunku sicramasi hala gecmedi uyuyordu ama sicrayip uyaniyordu bida uyuyamiyordu bende biraktim tekrar kuvakta uyutuyorum 1 ay sonra yine denicem 😂 sizin 12 aylikmis o aylarda nasil olur bilmiyorum ama kademeli yapabilirseniz belki daha kolay olur
Azygos ipek39ela siz de videodaki gibi önce başka bir yer yani güvenli alanda mi uyuttunuz yoksa direkt yatakta mi başladınız
Azygos ipek39ela ya bizim 5 aylık alerjik. Bebek hala gaz sancıları sürüyor geçse ben de eğitim vermek istiyorum artık çok bunaldım gazdan
Azygos ipek39ela videoda her uyku saatini kendi içinde düzenlemiş diğer uykular sesteki yapmış pek mantıklı gelmedi çocuğun kafası karışmaz mi siz nasıl yaptınız tam olarak
zeynepcan1 Buse93 başarmayın lütfen sonra pişman olacaksınız bebeğinizin size ihtiyacı var ama İzmir f a rklı bir şekilde destek alsanız
Nisarabia27 Bende aldım aynı senin bebeğin gibiydi bende öyle uyutuyordum hatırlamak bile istemiyorum o günleri kızım çok ağladı ben dayanamadım maalesef yarıda kestim ağlatarak uyku eğitimi bana normal gelmiyor zor bi süreç ben kıyamadım şimdi 21 aylık daha yeni yeni uyumaya başladı yani 21 ay çektim 🤣
Nisarabia27 Buse93 evet tam 1250 lira para vermiştim para verdirdin uygulamadın diye kaynanam kocam nerler etti bana o zaman kaynanam parayla çocuk mu uyutulurda yeni yeni adetlerde oğluna para verdirdim diye kadın bana düşman olmuştu 🤦♀️😡
Buse93 elassmom dönem dönem denedim 3 aylıkken 5 aylıkken en son 8 aylıktı bir daha da cesaret edemedim
ipek39ela Azygos Direk beşiğinde uyuttum ben, direnmedi hiç ağlamadı da nu kadar kokay olucağını bilseydim gerçekten daha önce denerdim, hem ona hem kendime işkence yaşıyormuşum meğer, diş cıkardığı dönemdi hep kucakta sallanarak gezinerek uyuyodu
zeynepcan1 Azygos uyku eğitimi vermeyin lütfen evet biraz zor geçiyor benşm bebeğim dünyanın enngazlı bebeğiydi diyebilirim ama geçiyor şuan 7 aylık ama altıncı ay başında öğrendi kendi kendine.uuku eğitimi bebeklerde güven sorunu oluşturuyor lütfen okumadan şakın vermeyin.bırakın sizinle olsun
ipek39ela Azygos Mesela sabah 8de uyandı 10a doğru huysuzlaşıyor esniyor gözlerini ovusturuyor götürüyorum beşiğine ninni açıyorum vs genelde 2 saat uyanık kalıp yatağına görüyorum oyle denk geliyo bizim kuzum