Eymeniim Bebeğim 9aylik doğduğundan beri poposunun üstünde bir çukur farkettim ama hiç aklima kötü birşey olabileceği gelmedi her muayenesine düzenli olarak götürüyorum doktorda birşey demedi bakmadı hiç poposuna dün bir doktorun yaptığı paylasimda tehlikeli birşey olabileceğini öğrendim omurilikle ilgili ve sabaha kadar yatamadım malum doktora gitmeye çekiniyoruz virüsten dolayı ki benim oturduğum yerde pozitif vaka malesef çok fazla sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mı çok mu acil bir durumdur hayır anlamadığım ayakları üstüne basıyor kendi kendine ayakta duruyor emekliyor herhangi bir sorunu yok bilemedim
Furkan_Efe_IsMomy Eymeniim benim bebeğim dede var bana doktor bebeğe ultrason randevusu al müsait bı zamaninda baksınlar gamzesine büyük ihtimalle onemsizdir dedi ve ordan akıntı geliyomu diye kontrol et demişti akıntı yoksa önemsiz demişti. Ultrasondada bişey çıkmadı öle duruyo popoda gamze çoğu çocukta oluyo ama acelelik bişey değil diye söylemişti doktorum. Sende takip et ordan akıntı oluyosa al randevu gelmiyorsa acele etme
Mom061 Eymeniim Benim kızımdada var. Doğum yaptığımda hastanede 2. gün ultrsonla baktılar, temiz çıkmıştı. Ortalık düzelince sende bir doktora gösterirsin zaten ama ozaman çocuk doktoru genelde sorunsuz oluyor demişti.
Birkizbirerkekannesi Eymeniim bizimde var. Biz birde pes ekino varuslu doğduk. Sonra geldiler sarkal gamze var dediler. Şöyle böyle beni korkuttular. Kalça çıkığı için gideceğimiz ultrasonda ona da bakılsın istenildi. Baktılar sorun yok dediler.. ben bı yazi okumuştum. Eğer omurilik ile alakalı bı hastalığı olacaksa bile bebeğin cildinde veya saçının bir tutaminda mutlaka bir renk farkı olurmuş. Geçmiş olsun
elftspnr Eymeniim benim kızımda da var. Yeni doğduğunda doktor kontrolü sonrası ultrason çekildi omurilikle bağlantısı var mıdır yok mudur diye bağlantısı yokmuş, 6. Ayda ultrasonu yenilemiştik yine bağlantı çıkmadı. Doktor o bölgenin temiz tutulması gerektiğini, takibinin yapılması gerektiğini söyledi, işte ayaklarını hareket ettirebilmesi, üzerine basabilmesi ve ilerleyen zamanda yürüme hareketlerini yapabilmesi vb. Duruma göre tekrarlayacağız ultrasonu. Şu süreç atlatıldıktan sonra sizin de bir ultrason çektirmenizi tavsiye ederim
Eymeniim Mom061 inşallah bir sorun yoktur hemen bitsede lanet virüs götürsem çocuğumu çok teşekkür ederim
Eymeniim Birkizbirerkekannesi bebeğiniz iyidir inşallah ♥️ çok şükür bir farklılık yok salgindan hemen sonra ilk işim götürmek olacak teşekkür ederim 🤗
Eymeniim elftspnr o bölge gerçekten çok sık kir doluyor temizliyorum tabiki ama öneminden haberim yoktu daha çok dikkat ederim şu an bir yerlere tutunup kalkıyor ayakta duruyor tutunup inşallah sorun yoktur
yldrm986 Eymeniim merhaba,benim oğlumda da var,doğumda çocuk doktoru faeketmisti, oğlum 1 aylıkken sakral ultrason çektirdik sorun çıkmadı,16 aylık şimdi yürüyor hiçbir sorun yok, lütfen panik yapıp üzülmeyin yüksek ihtimal sorun olmayacaktır, sevgiler ♥️