Ecemaydemir Günaydın kızlar ; Sabah sohbeti yapalım bebeğiniz ne kadarlık kaçta yatıp kaçta kalkıyor bi bizmi erkenciyiz
VERA19 Ecemaydemir Bizimde düzenli saatimiz yok ama genel olarak uykusuz bir kızım var.5 ay 8 günlük🥰
Tuba-11 Ecemaydemir Bizde erkenciyiz yanlız değilsiniz saatimiz şaşmaz 7 oldumu açılır gözler 🤷♀️bugün 4 aylık olduk erken yatar erken kalkarız 😊😊
Kck2019 Hiç yanlız olur musun canım 😄 bizim düzenli bir saatimiz yok valla 🤷♀️ 5 ay 12 günlük kisçem var❣
rabia22 Mehtapsercee yakında bi tık normale dönüyor en azından 2. Aya kıyasla ama yine çok bi şey değişmiyor ne zaman isterse uyuyor ne zaman isterse ayakta sorun şu ki isteği hep ayakta olmaktan yana 😅😅
Seda1635 6da bi uyanıyor 7 buçukta tekrar uyanıyor sonra 9a kadar annesini ayakta tutuyor. 21 günlük bebeğimmm
Kck2019 Bizim en erken yatış saatimiz gece 12 en geç saatimiz de 2-3 Sabahta en erken sabah ezanında kalkarız en geç 8 gibi 😊
MasalLina81 27 günlük,ilk zamanlar çok iyiydi mamayı yediği gibi yatardı saatlerce ama son 3 gündür ne yatma var ne kalkma hırıltısı var,gaz sancısı var.
Tuba-11 Aycaa çoğu zaman gece bi kere kalkar emer hemen geri uyur en cokta 3 kere kalktığını bilirim 😊🤗
tosuncukannesi Aycaa gece ya 3 te yada 5 te 1 kez uyanır mamayı içer direk uyur sonra sabah 7 veya 8 de kalkar yani binevi 1 kez kalkıyor gece ama 2 gündür sabah uyandığında tekrar mamasını içirip emziği veriyorum birde uyku arkadaşı var onunla oynarken tekrar uyuyor 10 gibi uyanıyor
Eymeniim Ecemaydemir 9aylik gece 10 da yatıyor gecede milyon kez kalkıp 7de utanmadan güne başlıyor :)
Deletedmom212 Ecemaydemir 15Ay 6günlüğüz. Gece 10.30 ta yatıp en geç 7 de ayaktayız. Gece 56738745887 kere emmeye kalktıgını söylemiyorum bile ☺️
rabia22 Ecemaydemir günaydın canım bebeğim 3 aylık 4 e koşuyoruz gece 1 den sonra uyudu gece boyu aralıklı olarak kalktı az önce tekrar kalktı ve günaydın olmuş artık
Lidyamprensesim 5 buçuk aylik kizim ne gece uyutuyor nede sabah 6 da ayaktayiz cok yoruldum uykusuz artik neden boyle anlamiyorum surekli emmek istiyor