bluekoala Doğal ve bitkisel bildiğiniz en iyi bebek şampuanı markası nedir?🙆♀️ Ben mustela diye biliyorum yanlış mi biliyorum 😅
prensveprensess bluekoala canım farmasinin şampuanı da bitkisel katkısız göz yakmayan onu önerebilirim ve türk mali güvenle kullanabilirsin
LinaSelin Sebamed ve mustela diye biliyorum. Mustela pişik kremi olarak kullanıyorum sebamedi şampuan olarak kullanıyorum
mervenisam bluekoala zeytinyağı sabunu şu köy sabunlarından sarı renkli olanlarından benim ananem yapıyor tüm sülale kullanıyoruz
sokomel mustela kaliteli bir marka ama %100 doğal içerik gibi bir iddiası yok. ben iddiası olan markalar içinden weleda olanı aldım. alman malı, doğalkozmetik diye geçiyor.
TugbaCesur bluekoala Bende mustela kullaniyorum. Cilt özelliğine göre hangisi uygunsa dogdugundan beri onu kullandik ve cok memnunum.
Lacivert21 bluekoala mühendisin oğlu sayfası var web sitesi de var.onun araştırmalarına güveniyorum e bebekte satılan baby me marka şampuan kullanıyorum kızıma.ten rengi beyaz ve cildi çok hassas olmasına rağmen sıkıntı yaşamadım.hem fiyatı uygun hem zararlı hiçbir kimyasal yok.benim önerim bu😘