Ayazmmm Oğlumu uyutmaya çalışıorum bi yandanda oğluşumun çamaşırlarının makinadan çıkmasını bekliyorum neden bu saatte yıkıosun dersende ki ben olsam bende derim üç gündür gündüzleri sular kesiliyor ve akşam geç saatlere kadar gelmiyor😤
Kahramanne Oğlanı yedirdim sallıyorum . Ve içimden bir türkü çığırıyorum , Azer Bülbül ; EYYYYY DOKUNMAYIIINN ÇOOOK FENAAAYIMMMMM …
Deletedmom23113 Oğluşum uyandııı , şu an benle ilgilen oyna diyor resmen 3 aylığız 😀🙈 agulu magulu takılıyoruz , uyutmaya çalışcam birazdan ah ah 💤💤💤😢😂🙈
Ayazmmm Deletedmom23113 bu oğlanlara ne oluo bilmem sabahın köründe uyanıolar bayağı bi süre uyumamak üzere uyanıolar uyusunda bende biraz uyuyayım DİE beklerken uykum kaçıo 😂
Deletedmom23113 Ayazmmm enerjiler bu saatlerde tavan , bizim ki pek uyanmazdı bu saatler uyanmaya başladı , ayaklar hiç durmuyor , gözler 👀 hiç uyuyacak gibi değil😢😂
Ayazmmm Deletedmom23113 😂aynı valla 👀👀 umut fakirin ekmeğiymiş bi umut uyutmaya çalışıorum 😁ağaç yaşken eğilir misali alışmasın
Slesla Glsm28 hazırlık yaptık doğuma gidiyoruz . Kızım annemde bi yarım orda bi yarım hastaneye gidiyor kalbim hem heyecanlı hem buruk 😔 insallah sağlıkla gelir yavrum