HamzaninAnesi Yardım edin lütfen şimdi oğlumun sesiyle uyandım öksürükle kustu iki defa ne yapacam niçin birden böyle oldu hastamı olacak 😔 Uyanık anneler varsa birşeyler deyin lütfen
Senemasil HamzaninAnesi korkma canım hiç demekki fazla yemiş kusamamış sen yatırdığın zaman kusmaya gelmiş ama genzine kaçmış
Busraaa12 HamzaninAnesi kesinlikle bende 2gün yaşadımve takip ettim gece sık aralıkla emdiğinde gazını da gece cıkarmddan yattıgımda sabaha öksürüo kustuğunu fark ettim hazmedemiyor olabilir ve fazla geliyor takiple nlarsın canım sıkm canını
tuon_37 HamzaninAnesi bebekler fazlasını kusar genelde beslenme sonrası yatırdıysanız kusması normal benim bebeğimde de oluyor kusma bazen şiddetli şekilde eğer boğazına takıldıysa öksürükte ondan olmuştur
tuon_37 HamzaninAnesi korkmayın yatarken kafası yan olsun diyorlar kusma olursa diye ben öyle yapıyorum
tuon_37 HamzaninAnesi Allah allah bende merak ettim şimdi üç kusmada fazlalığı atmıştır artık ya çok yedi bazen mamayı da sevmiyorlar değiştirdiyseniz mamasını beğenmemiş olabilir