Mom0870 Nisagerek pizza 🍕 çok özledim 😀 hamileyken yeme dediler yemedim emzirirken işlenmiş gıda sucuk salam yeme dediler hala yemiyorum . 😀🤦🏻♀️
Domino Evimde kendim yaparsam neden sagliksiz olsun ki? Pizzanin sebzelisi bile yapiliyor artik 😁 hamur kizartmasindan iyidir 😋
Mom091 Mom0870 Beni hapiste vurdular Keje, ölmedim. Hastalandım bir ciğerimi orada bıraktım yine ölmedim. Çok dövdüler beni kan kustum ama ölmedim. Aklıma bu replik geldi yorumu okuyunca😁😁
Mom0870 Mom091 yaşadım seni bir kez daha görebilmek için yaşadım canım pizzam😀😀 Pizza kanayan yaram 😀😀🤦🏻♀️
Deletedmom265 Mom091 2 kere oldu bu yorumunuzu okuyorum hhaha sizde bağımlılık yapmış galiba nereden duydunuz 😂
Zumraa12 Nisagerek Ayy ikisine de bayılırım gece gece ne aklımıza sokuyon 😂 karar vermekte çok zorlandım da Bi tık pizza daha önde sanki ama karışık böyle herşey olsun mısırlı mantarlı faln 😋
Ironsides Nisagerek pizzzzaaaaaaa Fasty dondurulmus pizzayi firinda isittim 10 dkya pisiyo yedim aaayy o neydiii bayyildim hepiniz deneyin
Ygtek Nisagerek Sağlıklı olması kimin umurunda😀😀 Biz eşimle hamburger delisiyiz ya gecenin köründe gidip altmışlığımız vardır çok😋😋
mervenisam Nisagerek pizza hatta kendin yapmalısın hamburgeride kendin yapabilirsin aldıklarından çok daha lezzetli oluyor biz hamburger ekmeğini içindeki çıtır soğanını bile yapıyoruz biraz uğraştırıcı oluyor ama değiyor mis mis 😍
balannesiii Nisagerek hamburger varken pizzanın yüzüne bakmam desem🙈 gecenin bir köründe bile sipariş verdiğimiz vardır😂