Mehriban Horultudan uyuyamiyorum hayvan gibi hooooooorulduyor yemin ederim sinirden uykum kaci ne kadar soylersem soyleyeyim. Hamileyim zaten kizimda uyaniyor napayim bilmiyorum herkesin cocugu uyumaz diye uyanik kalir benimki esim yuZunden
Mom091 Mehriban eşinizin bacağına, dizine, boyunuz yetiyorsa ayağına topuğunuzla sağlam bir tekme geçirin. Uyuyana kadar her horladığında buna devam edin. Dirseğinizle boşluğuna da vurabilirsiniz. Aman çok sert olmasın🤣
Mehriban Cansinsen 1yatak birde. Salon var ama. Arada bir. Pencere yeri var orasi acik takdirmadik virus yuzunden. O ses beynimde su an tuvalete aticam simdi kuvezde uyusun kafam gitdi ya gunduzleri cocukla aksamda uyuyayim diyorum bunun yuzunden. Uyamiyorum
Mom0870 Mehriban 😏 anladım kuzum. Valla o zaman yapacak bir şey yok . Şu günler bitsin ben kocama git horultuna baktır et mi var burnunda uyku apnesi mi neyse çözüm bul diyeceğim
Hiraada Aynı dertten bende muzdaripim ne yaptiysam olmadı anlamiyor ayrı yerlerde yaticaz artık gidip tedavi olana kadar
Mehriban Hiraada bogucam yakinda bazen yastigi basiyorum kafasina. Uyanmiyor Allah o uykudam banada versin. Sabaha kadar ayaqlarim. Yastik ustunde yatak ustunde geziyor agridan
Mehriban Mom0870 gidermi?? Gitmeeez. Ölsün yatsin gitmez hastane. Sevmez doktor sevmez. Nasil adam anlam veremiyorum bacagi kangirinn oldu sisti gitmedi ya deli ne. Anlamiyorum tamam yorgun. Ama. Bende yorgunum
Hiraada Mehriban allah yardımcımız olsun kardeş bana da uykular haram yani gece bi kıza bi horlayan kocaya kalkmaktan artık zombiye döndüm 😔
Mehriban Mom091 ayyy tapamam. Bir elim cok yavas bir yerine gelse. Dunyani bir birine vuruyor ben yazik basima gelmeyen kalmamis
Sec2016 Cok zor gercekte. Bende cocugun odasina gonderdim oglumla yatak odasinda takiliyoruz🤣 kapilar kapali olmas buraya kadar yetiyor sözde tedavi olacaktı.valla ben memnunum rahat rahat yatiyorum ne guzeltabi bide bebisim izin verse uyumama on numar olacak.😊
Mehriban Mom0870 bak yemek yedirtmez uyutmaya goturmez oynatmaz vakiy gecirmez ama uykumuzu zehir eder
Sec2016 Mehriban burun bandi denettirseydini biraz sesini kisiyor tabi bizimki ondan rahatsiz oluyor ayrica burnunda tutamiyor hahahah
Mehriban Sec2016 aldi canim kutudq. Duruyor. Yap diyorum yapmiyorum. Sabah uyaninca diyo hadi ayrilalim o zaman horlayip seni rahatsiz ediyorum🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Mehriban Yamur size atsam sesini ayi uykusunda cikardigi sesi cikariyor. Siz simdi benim uykusuzluguma digilde esime hayvan dememj dikkat etdiniz?😂😂😂