Mom34 Yakın zamanda marketlere kaydırak gelecek mi bilgisi olan var mı. Oralara çok uyguna geliyor , gelio gelmeme durumuna göre internetten başka yerden alacağım.
Benimoykum Mom34 canım bilmiyorum markete kaça gelir ama ben geçen hafta hepsi buradadan 135 e aldım 😀 banka bonus puanım la 😀
Mom34 Benimoykum markete 70 e gelmişti eşim alacaktı gerek yok dedim şimdi virüsten eve kapanınca kızım çok sıkıldı almadığına pişman oldum 😑 hepsi burada da 100e gördüm sanki, Sizinki havuzlu mu
Benimoykum Mom34 himmm ya benim garanti bankası kredi kartından senelik kart aidatu almis banka bende aradum geri iade yapmıyorlar ama karta puan olarak yukluyorlar puan da her site de kullanılmıyor eğer kart kullanıyorsanız aidat aldilarsa ve geri talep etmediyseniz benim gibi bedavaya getirebilirsiniz 🙂 kızım 3-4 güne kendi çıkmayı da öğrendi baya oyalaniyor 17 aylık
Benimoykum Mom34 yok havuzlu değil canım öle uzun değil zaten hali var işte pıt diye düşüyor üstüne 😀 zibilyon tane top la uğraşamam 😀 nolcak popisinde bez var 🙂
Mom34 Benimoykum benimki de on gün sonra 17 aylık olacak. Sanırım kartımzda öyle bir şey yok olsa eşim takip ediyor öyle şeyleri. Benimki havuzlu olsa havuzu dişler yırtar zaten. O toplar da başa bela zaten her yerdeler 🤪
Benimoykum Mom34 evet bir sueu aldığım oyincagin içinden çıkmıştı hep koltukların altı bı yerlere gidiyor e az çok toz oluyor bu sefer disliyor valla bende hep takip ederdim ama denk geldim gördüm sene de bı kere alıyorlar bu parayı puan olarak ta yukluyorlar az cirkeflik yapınca 😀 zaten alacaktim ama çok masraf olmasın diye bekliycektim biraz