balannesi_ İyi geceler bi sorum olucak 7 buçuk aylık bebekler gündüz kaç uyku yapmalı ve bütün uykular kaçar saat olmalı
Ahsenay balannesi_ 2.30 saat falan arası olmadı lazım canım en az 2 uyku yapması lazım 3te olur yani çoğu uzman bunu söylüyo ama benim kızım mesela hiç uymadı bunlara uyku düzenin varsa bu şekilde ilerleyebilirsin
Ozsam balannesi_ benim oğlumda 7 buçuk aylık 10da kalkıyoruz sabah iki uyku uyuyor beşiğinde olursa 1 saat uyuyor kendi kendine uyanıyor tekrar göğsüme alıyorum yarım saatTe göğsümde uyuyor.ayakta olursa iki saat uyuyo ☹️
Ahsenay balannesi_ canım ben uyanıklık süresini soruyorsun sandım pardon ama tabi 3 4 saati geçmesin gündüz uyuduğu süreler ki gece uykusunu etkilemesin
balannesi_ Ozsam benim kızımda bazen aralıksız 2 saat uyuyo ama çoğunlukla 40. Dk uyanıyo ben hemen uyandığı an yanında olursam tekrar alıp sallayıp uyutuyorum ama yanında değilsem uykusu hemen açılıyor 🤷♀️
Ozsam balannesi_ evet bende hemen koluma alıp tekrar piş pişliyorum dalıyo tekrar biraz daha uyuyo önceden öyle değildi ama Bi yıkardım 2 saat bile uyuyordu şimdi 2saati ancak ayakta Uyuyor
Sibel_ismet Biz de 7.5 aylığız iki defa uyuyoruz sabah erken kalktığı için 9 dan 10 kadar bide öğlen saat 12 veya 13 gibi saat 14 ila 15 kadar akşam da 19 da uyumuş oluyor